Reddet af storebror fra voldtægt i moské

10-årig dreng slæbt ind på toilet i ny stor-moské

Voldtægtsforsøget skete på et toilet i den nye stor-moské. Polfoto.
Voldtægtsforsøget skete på et toilet i den nye stor-moské. Polfoto.

Stop !

Sådan råbte storebroderen til en 10-årig dreng, der var blevet slæbt ind på et toilet i den nye stor-moské på Vingelodden, Nørrebro i København, hvor en 47-årig mand tilsyneladende var i færd med at voldtage drengen.

Storebroderens råb og banken på døren fik, ifølge anklageskriftet som Ekstra Bladet har fået aktindsigt i, den 47-årige til at opgive voldtægten.

Han skubbede den 10-årige dreng ud af toilettet og låste døren igen. Kort efter blev den 47-årige anholdt.

Den 47-årige er nu tiltalt for forsøg på voldtægt eller andet seksuelt overgreb og stilles på tirsdag for Københavns Byret, hvor han muligvis kan blive idømt en anden foranstaltning end fængsel på grund af sin mentale tilstand.

Skulle ud og køre i lastbil
Han sidder i øjeblikket varetægtsfængslet på en psykiatrisk afdeling.

Voldtægtsforsøget skete ifølge anklageskriftet den 27. december sidste år cirka klokken 15.50 i moskéen på Vingelodden 1 også kaldet Hamad Bin Khalifa Civilisation Centre.

Den 47-årige bildte drengen ind, at han skulle prøve at køre i lastbil, og tog et fast greb i drengens arm og førte ham ud på toilettet, hvor han låste døren.

Her udsatte han drengen for et overgreb, selvom drengen sagde 'nej' og 'lad være' og kort efter råbte drengens storebror op og bankede på døren.

Anklagemyndigheden vil under retssagen nedlægge påstand om erstatning til drengen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere