Revisor tog flugten til Marbella: Nu er han fængslet i Danmark

Martin Horsmann blev anholdt, da han søgte lægehjælp på Holbæk Sygehus

Se, hvordan Martin Horsmanns og hans kone reagerede, da Ekstra Bladet fandt dem i Marbella (Foto og redigering: Jakob Jørgensen)

Ekstra Bladet rejste i november sidste år til Marbella i Spanien for at finde revisoren, Martin Horsmann, der skjulte sig for politiet i ferieparadiset, fordi han angiveligt har snydt en række af sine kunder i sin revisor-virksomhed.

Dengang lykkedes det at finde frem til ham på trods af, at han var eftersøgt af både dansk og internationalt politi. Ved den lejlighed fortalt hans kone, Tanja, at revisoren ikke havde planer om at vende hjem til Danmark, men det er der åbenbart blevet lavet om på i mellemtiden.

Martin Horsmann blev således anholdt på Holbæk Sygehus i går formiddag af Nordsjællands Politi, der efterforsker sagen.

Se også: Sådan reagerede fup-revisor på datters råb om hjælp

Kørte til Danmark i bil
Han tilbragte natten i Vestre Fængsel, inden han i dag blev han fremstillet i grundlovsforhør, hvor han foreløbig er blevet varetægtsfængslet frem til 9. marts.

Det fortæller specialanklager hos Nordsjællands Politi, Thomas Raaberg-Møller, der kalder det meget tilfredsstillende, at man endelig har fået fingre i Martin Horsmann, efter at han flygtede fra Danmark i november 2013.

Revisoren var sandsynligvis troppet op på Holbæk Sygehus på grund af sin dårlige helbredsmæssige tilstand, som hans kone allerede berettede om, da Ekstra Bladet besøgtet parret i Marbella.

Ifølge anklageren har Martin Horsmann imidlertid gjort, hvad han kunne for at skjule sin tilbagevenden.

- Han siger, at han er kørt i bil fra Spanien til Danmark, og der er jo ingen kontrol, siger Thomas Raaberg-Møller.

21-årige Cathrine Horsmann vil have sin forældre til at droppe deres flugt og vende hjem til Danmark (Foto: Jan Unger) 112 - 23. nov. 2014 - kl. 12:18 Fup-revisors datter trygler sin far: Kom hjem og tag din straf

Konen er sigtet
Ekstra Bladet har tidligere fået oplyst, at Martin Horsmann risikerer op til tre års fængsel, og Thomas Raaberg-Møller bekræfter, at sagen mod revisoren er omfattende.

- Han er sigtet for en lang række tilfælde af underslæb mod sine klienter. Men han nægter sig skyldig, og han ville ikke udtale sig i retten, siger han og oplyser, at også Martins Horsmanns kone, Tanja, er vendt tilbage til Danmark.

Hun er ligeledes sigtet i sagen, men hun er ikke blevet varetægtsfængslet, fordi der ifølge anklageren ikke er risiko for, at hun ikke møder op til retssagen.

Thomas Raaberg-Møller håber, at sagen kommer for retten i løbet af foråret.

 

 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere