Rideskole ramt af sag om blufærdighedskrænkelse

En person er blevet meldt til politiet i jysk rideklub

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En person med relation til Rideklubben Ponygården Solvang i Stensballe ved Horsens er blevet anmeldt til politiet for blufærdighedskrænkelse.

Det fortæller klubbens formand Ann Fynbo til Ekstra Bladet.

Ann Fynbo fortæller også, at der er blevet holdt et møde med klubbens medlemmer og med forældre til børn i klubben om sagen, som klubben i øvrigt ikke er meget for at udtale sig om.

- Medlemmerne i klubben har været indkaldt til et møde, men derudover har jeg ikke kommentarer til sagen, siger Ann Fynbo til Ekstra Bladet.

Det var Horsens Folkeblad, som tidligere torsdag fortalte om sagen som de første.

Hos Sydøstjyllands Politi bekræfter vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen ligeledes, at der er indløbet en politianmeldelse, og at politiet derfor nu er gået i gang med at efterforske sagen.

Ponyklubbens formand ønsker hverken at komme ind på, om den politianmeldte person er mand eller kvinde. Hun ønsker heller ikke at komme nærmere ind på den rolle, som den politianmeldte person har i klubben.

Ann Fynbo vil heller ikke sige noget om, hvornår krænkelserne angiveligt skulle have fundet sted og hvor mange, det skulle være gået ud over.

- Men jeg kan sige så meget, at det ikke er klubben, der har politianmeldt vedkommende. Det er en person, der har anmeldt sagen til politiet, siger Ann Fynbo.

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen