Rockere efter pistol-episoder: - Hold kæft de er dårlige til at skyde

Gremium er ved fraflytte klubhus i Haslev - vil ind til København

Ved du noget? Kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Medlemmerne i rockerklubben Gremium stiller sig uforstående overfor, at der i løbet af natten er affyret skud mod to adresser, der på den ene eller anden måde har relation til dem.

Der er afgivet flere skud mod tilholdsstedet, og flere vinduer er smadret. (Foto: Kenneth Meyer) 112 Skud mod tilholdssted: Politi overvejer at afspærre rockerborg

Dels er der affyret skud gennem ruderne ind i deres klubhus i Haslev - og dels er der affyret skud ind gennem døren til en opgang, hvor en af deres medlemmer tidligere boede. Her er der tale om en boligblok i Måløv nordvest for København.

- Vi er uforstående overfor, hvorfor der kommer nogen og skyder på en tom bygning og en opgangsdør. Det ligner ikke vores sædvanlige fjender at lave den slags platheder, siger en Gremium-talsmand til Ekstra Bladet.

- Klubhuset er under afvikling, da vi rykker ind til København, og derfor var det tomt, siger talsmanden.

I forhold til skuddene i Måløv rystes der alvorligt på hovedet:

- Jeg forstår ikke, hvorfor, der skulle skydes gennem den dør der. Den var jo ikke låst. Og hvorfor var han maskeret for at skyde mod en helt uskyldig dør?

Det er i en opgangsdør til denne etageejendom i Måløv, at der sent i aftes blev affyret ni skud. (Googlemaps) 112 Drama i aftes: Ni skud mod dør i etageejendom

- Og så har de ramt i bunden af døren. Dem, der har gjort det, er både dårlige til at skyde, og de har dårlig info. Det er rigtigt, at der tidligere har boet en af vores i den opgang. Men han er for længst flyttet. Og desuden sidder han i fængsel for tiden. Den slags burde de jo vide, siger talsmanden.

I forhold til det nye klubhus i København ønsker han ikke at oplyse adressen:

- Så kommer de jo bare og skyder døren der også, siger han.

Hos politiet vil man ikke uddybende kommentere skyderierne.

- Men vi noterer os selvfølgelig deres udmelding, siger Kim Kliver, efterforskningschef, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ved du noget? Kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

1 af 2 Rockerne i Gremium stiller sig uforstående overfor, hvorfor de er blevet beskudt.
2 af 2 Skudhuller i ruderne ind til Gremiuns klubhus i Haslev. (Foto: Kenneth Meyer)