Rockere i konflikt på Vestegnen

Rigspolitiet skriver i en konfliktvurdering, at personer med tilknytning til Bandidos og Gremium er parter i en aktuel konflikt

Politiet rykkede også ud efter et skyderi i Brøndby torsdag 30. juni. Foto: Kenneth Meyer
Politiet rykkede også ud efter et skyderi i Brøndby torsdag 30. juni. Foto: Kenneth Meyer

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Flere skyderier og andre former for sammenstød på den københavnske Vestegn kan ifølge Rigspolitiet knyttes til en konflikt mellem personer med tilknytning til henholdsvis Bandidos MC og Gremium MC.

I en konfliktvurdering udfærdiget 6. august af Rigspolitiet lyder det, at der aktuelt verserer en konflikt mellem de to rockerklubber, hvor der blandt andet er anvendt skydevåben.

Konflikten vurderes at have stået på de seneste tre måneder.

Det er politiets opfattelse, at begge parter har stået bag voldelige hændelser i konflikten, lyder det i konfliktvurderingen.

Politifolk på stedet, hvor skyderiet fandt sted. Foto: Kenneth Meyer 112 - 3. aug. 2020 - kl. 15:20 Tre fremstilles for skyderi

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skal i hvert fald to skyderier på Vestegnen knyttes til den omtalte konflikt.

Seneste episode fandt sted natten til 3. august.

I en pressemeddelelse skrev politiet, at episoden udspillede sig kort før midnat på Brøndby Nord Vej i Brøndby.

'Ved skyderiet blev der skudt efter en bil, og den foreløbige efterforskning tyder på, at der kan være tale om en forveksling, hvilket den fremadrettede efterforskning skal afdække. Ingen kom til skade ved skudepisoden,' lød det i pressemeddelelsen.

Tre blev anholdt og efterfølgende fremstillet i grundlovsforhør.

Ekstra Bladet har bedt Københavns Vestegns Politi om en kommentar. Kommunikationsansvarlig Claus Buhr oplyser, at politiet p.t. ikke har nogen kommentarer.