Rockere i retten: Sag om vold og dummebøde

Mand ville melde sig ud af Satudarah og blev mødt med vold og krav om stort pengebeløb

Fem mænd med tilknytning til Satudarah sættes i forbindelse med sagen. Foto: Tariq Khan
Fem mænd med tilknytning til Satudarah sættes i forbindelse med sagen. Foto: Tariq Khan

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

RETTEN I NYKØBING F: To yngre mænd fremstilles fredag eftermiddag i en sag om vold og afpresning. I forvejen er tre andre fængslet i samme sag.

De to, der fremstilles i dag, nægter sig skyldige. Men ved fredagens grundlovforhør blev begge fængslet i foreløbigt 14 dage.

Ved dagens retsmøde er det kommet frem, at offeret i sagen var del af Satudarah, og han ønskede at forlade klubben. Men dette kunne ikke ske uden, at betalte et større pengebeløb.

I følge en talsmand for rockerklubben var der dog ikke tale om et fuldgyldigt medlem. ellers ønsker man ikke kommentere sagen yderligere.

Ifølge politiet blev manden afkrævet et udmeldelsesgebyr på 100.000 kroner, samtidig med, at han fik smidt en 'dummebøde' oveni på 600.000 kroner.

Af det samlede beløb skulle de 125.000 kroner betales samme dag.

Ifølge sigtelsen fandt episoden sted 22. juni i Bagsværd, hvor manden i første omgang fik en kniv for struben. Efterfølgende blev han lokket til en adresse på Møn, hvor han blev udsat for vold.

Han blev blandt andet slået med en askeskovl, ligesom han fik væltet et skab ned over sig.

De anholdte er desuden sigtet for at have stjålet en bil fra en anden person efter overfaldet.

Ved dagens retsmøde var de sigtede i højt humør og grinede til hinanden, hvilket fik dommeren til håndfast at bede dem stoppe.

Efter oplæsning af sigtelsen udbad anklageren sig lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning, hvilket dommeren imødekom.

Derfor blev tilhørere nu sendt uden for døren, mens resten af retsmødet holdtes.

Krimi Satudarah: Mystiske ritualer, tung kriminalitet og blodig konflikt

Klubben ned de sorte og gule farver har seks på bagen i Danmark. Foto: Tariq mikkel Khan Krimi Satudarah: Her er de i dag

Her ses medlemmer fra den danske afdeling. Flere har domme for alvorlig kriminalitet. (PRIVATFOTO) Krimi Våben, likvidering og narko: Så hardcore er ny tysk rockerklub i Danmark

Sæt lyd på Bandeland

Bandeland er Ekstra Bladets nye podcastserie af samme navn. Første sæson går bag en af Danmarks mest berygtede bander, Loyal to Familia.

Du kan gratis lytte til alle afsnit i serien her:

Der kommer et nyt på tirsdag. Læs mere på bandeland.dk.