Rockersøn knivstukket: Toprocker startede slagsmål

Overvågning fra baren viser, at højtstående Bandidos-medlem starter voldsom slåskamp

Der blev fundet blod flere steder på gerningsstedet, ligesom at politiet kunne følge et spor af blod fra baren og hen mod Vesterport Station. Foto: Peder Nederland
Der blev fundet blod flere steder på gerningsstedet, ligesom at politiet kunne følge et spor af blod fra baren og hen mod Vesterport Station. Foto: Peder Nederland

Retten i København (Ekstra Bladet): Et højtstående Bandidos-medlem startede det slagsmål, der 24. august sidste år var ved at koste en rockersøn livet. Otte mænd med tilknytning til bandemiljøet er tiltalt i sagen, der i dag har første retsmøde i Københavns Byret.

Se også: Rockersøn overfaldet: Video skal fælde voldsmænd

På videoovervågning fra den cocktailbar på Vesterbro, hvor slagsmålet fandt sted, fremgår det, at det højtstående Bandidos-medlem åbner slåskampen med et kraftigt knytnæveslag i siden af hovedet på en af sagens otte tiltalte.

Brugte stole og glas
Derefter udvikler slagsmålet sig til et 'saloon-slagsmål', hvor stole, glas og flasker flyver igennem lokalet.

Det 28-årige offer er søn af det tidligere Bandidos-medlem 'Suzuki Torben' og fik livsfarlige skader under overfaldet. Heriblandt ti knivstik flere steder på kroppen.

Se også: De var ni mod en: Rocker-søn tævet og kniv-stukket

På overvågningsvideoen ses den 28-årige rockersøn komme det højtstående Bandidos-medlem til undsætning, men efterhånden som slagsmålet eskalerer, gemmer det højtstående medlem sig bag baren i lokalet.

Imens bliver den 28-årige rockersøn overdænget med glas og slag, inden han må flygte ud af baren.

Ifølge anklager Thomas Hugger modtager politiet alarmopkaldet om det voldsomme slagsmål klokken 6.45 om morgenen 24. august. Da Politiet ankommer til den raserede bar, er flere af gerningsmændene flygtet fra stedet.

Det samme er det højtstående Bandidos-medlem, der startede slåskampen. Rockeren bliver dog senere anholdt og er nu tiltalt for det indledende knytnæveslag i en anden straffesag, der kører separat fra sagen mod de otte gerningsmænd.

Stak finger i knivsår

Ifølge anklager Thomas Hugger var den 28-årige rockersøn ved politiets ankomst så medtaget, at hans hvide t-shirt var gennemblødt af blod. En betjent forsøgte at stoppe blødningen ved at stikke en finger i et af knivsårene på den 28-årige og kunne derved konstatere, at der var tale om et meget dybt stik.

Se også: Suzuki-Torben om overfald: - De har lavet en forbandet fejltagelse

Den 28-årige rockersøn var i byen med det højtstående Bandidos-medlem og nogle andre, da slagsmålet brød ud.

En af de tiltalte har til retten forklaret, hvordan han var på polterabend i cocktailbaren, da aftenen endte i slagsmål.

Sagen mod de otte tiltalte løber over fire retsmøder, hvoraf det første er i dag. Senere på ugen skal den 28-årige rockersøn vidne i sagen.

Alle otte nægter sig skyldige i grov vold. To af de otte gerningsmænd er derudover tiltalt for drabsforsøg og nægter også denne tiltale. En enkelt af de otte nægter at have været tilstede under slagsmålet.

Ekstra Bladet følger sagen..

1 af 2 - De har lavet en forbandet fejltagelse, har den tidligere Bandidosrocker, 'Suzuki' Torben Ohlsen Jensen, tidligere sagt til Ekstra Bladet om overfaldet på sønnen. Foto: Sune Fischer
2 af 2 Der blev fundet blod flere steder på gerningsstedet, ligesom at politiet kunne følge et spor af blod fra baren og hen mod Vesterport Station. Foto: Peder Nederland