Rockersøn var bodyguard for højtstående Bandidos-medlem

Suzuki-Torbens søn var bodyguard for en anden rocker, da han blev dødeligt knivstukket

Retten i København (Ekstra Bladet): Den 28-årige mand, som 24. august sidste år var ved at miste livet efter et bar-slagsmål på CPH cocktail bar i København, var bodyguard for et højtstående Bandidos-medlem, da han blev overfaldet af ni gerningsmænd .

Det fremgår af en af de tiltales forklaring til retten.

Se også: Rockersøn knivstukket: Toprocker startede slagsmål

- Jeg mødte P(Rockeren red.) tilfældigt inde på baren, og jeg kender ham jo som et højtstående medlem fra Bandidos. T (Den 28-årige red.) var hans bodyguard den aften. Det er meget normalt, at P har folk omkring sig, når han går ud, forklarede den 31-årige tiltalte i retten.

Under retsmødet er det tidligere kommet frem, hvordan den højtstående Bandidosrocker ifølge flere af de tiltaltes forklaringer startede det voldsomme slagsmål, der efterladte CHP Cocktail i ruiner og den 28-årige forurettede dødeligt såret.

Se også: Rockersøn overfaldet: Video skal fælde voldsmænd

Videoovervågning fra baren, som dagen igennem er blevet afspillet igen og igen i retten, viser hvordan den 28-årige bliver slået med stole, flasker og glas af ni andre gerningsmænd. Ifølge anklageskriftet fortsatte slagsmålet uden foran baren, hvor også en cykel blev kastet efter den 28-årige.

Den 28-årige, der i øvrigt er søn af den tidligere Bandidos-rocker, 'Suzuki' Torben Ohlsen Jensen, blev derudover stukket ti gange, heriblandt flere gange i brystet.

Otte er tiltalt for overfaldet, mens en niende gerningsmand stadig er på fri fod. To af de otte mænd er tiltalt for drabsforsøg. Her nægter den ene sig skyldig, mens den anden erkender grov vold, men afviser at der har været tale om et drabsforsøg.

Se også: Suzuki-Torben om overfald: - De har lavet en forbandet fejltagelse

Ekstra Bladet følger sagen...

1 af 2 
2 af 2