Rockersøns bil udbrændt

Mikkel Broksides bil udbrændte tidligt lørdag morgen på Amager

112 Bil brændt af på Amager

Mikkel Brokside, søn af den afdøde Hells Angels-profil Michael Brokside, måtte tidligt lørdag morgen se sin bil udbrændt, efter ukendte gerningsmænd tilsyneladende havde stukket ild til køretøjet. Bilen holdt parkeret på Kastrupvej nær Højdevej på Amager i København.

Branden opstod ved sekstiden, og Mikkel Brokside står uforstående over for episoden.

– Jeg ved ikke, om der er tale om tilfældigt hærværk, eller om nogen er gået specifikt efter min bil, siger Mikkel Brokside til Ekstra Bladet.

Folk i området skal angiveligt have hørt en bilrude blive smadret, hvorpå en eller flere personer løb fra stedet.

Den 22-årige Mikkel Brokside undrer sig over, at det netop var hans bil – en Opel Corsa – der skulle være blevet stukket ild til, hvis der var tale om tilfældigheder.

– Der holdt mange biler parkeret på samme strækning, og flere af dem var væsentligt dyrere og mere iøjnefaldende. Der holdt for eksempel både en Audi og en BMW, siger Mikkel Brokside.

Den 22-årige håber, at eksempelvis overvågningsvideo fra et supermarked i området kan tænkes at have fanget billeder af de formodede gerningsmænd.

Hos Københavns Politi ønsker man på nuværende tidspunkt ikke at udtale sig om eventuelle motiver bag den formodede ildspåsættelse.

– Nu skal der først foretages sporsikring, og så skal brandvæsnet lave deres undersøgelser. Blandt andet for at konstatere, om der er brugt brandbare væsker, siger vagtchefen.

Brandårsagen kan tidligst fastlægges mandag.

Flere forklædte betjente vidnede i dag i en af Pusherstreet-sagerne. (Foto: Jens Dresling) 112 Parykklædte betjente vidnede i Pusherstreet-sag