Røvere trænger ind i villa i nat: Skåret med kniv i arm og lår

To anholdte - skarpladt jagtgevær beslaglagt

Foto: Rene Schütze
Foto: Rene Schütze

Tre mænd er kort efter midnat trængt ind i en villa i Nørresundby. Her gik de til angreb på en 44-årig mand, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse tidligt torsdag morgen.

- Nordjyllands Politi modtog kl. 0014 anmeldelse om  mænd, der trængte ind i villa Thuresensvej, 9400 Nørresundby, hvor en 44-årig forurettet blev truet med jagtgevær og skåret med en kniv i arm og lår.

- I forbindelse med efterforskningen er anholdt en 64-årig mand og en 23-årig mand og fundet et skarpladt oversavet jagtgevær, hedder det i pressemeddelelsen.

Nordjyllands Politi forventer grundlovsforhør i sagen i løbet af torsdag, hvor der muligvis er lukkede døre. Politiet ønsker derfor ikke at oplyse mere om sagen på nuværende tidspunkt.

- Vi har ikke fået de anholdte afhørt endnu og jeg ønsker ikke at sige noget nærmere om et muligt motiv, siger vagtchefen ved Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Eventuelle  vidner som har bemærket noget mistænkeligt forud for hændelsen eller efter hændelse kan kontakte Nordjyllands Politi på tlf. 114.