Sandberg fik tæsk - nu skal han slette tatoveringer

Bad standing: Den ekskluderede rocker har fået en frist til at få slettet tatoveringer

Se hvorfor blev Sandberg smidt ud

Brian Sandberg har angiveligt gjort sig så upopulær hos sine tidligere rockerbrødre i Bandidos, at han ikke slap ud af gruppen uden korporlig afstraffelse.

Ekstra Bladet erfarer fra flere af hinanden uafhængige kilder, at Brian Sandberg fik tæsk af flere Bandidos-medlemmer, da han fik overbragt beskeden om, at han er smidt ud i bad standing.

Gucci-rockeren Brian Sandberg er ude af Bandidos, oplyser klubbens europaleder Michael 'Kokken' Rosenvold til Ekstra Bladet. (Foto: Kenneth Meyer) 112 - 31. mar. 2015 - kl. 15:31 Sandberg smidt ud af Bandidos

Og det bliver værre endnu for Sandberg. Han skal også straks lade en eller flere af sine Bandidos-tatoveringer strege ud. Det erfarer Ekstra Bladet.

Det skal blandt andet dreje sig om en tatovering, Sandberg har på venstre hånd, hvor der står 'Bandidos' med versaler.

Det er ikke første gang, Sandberg må besøge tatovøren for at få overstreget klub-tatoveringer.

112 - 31. mar. 2015 - kl. 16:49 Hells Angels: Sandberg er uønsket hos os

Tilbage i 1998, hvor han blev smidt ud af Hells Angels i bad standing, gennemgik han samme tur. Det vidner store, sorte blæk-plamager på rockerens krop om.

Et ældre billede af Peter Buch Rosenberg, også kendt som 'Pitbull'. Foto: Claus Bonnerup Krimi Krigsminister i Bandidos degraderet til prøvemedlem

Igen i 2012 blev Sandberg så sendt ud i kulden hos HA, og nu er han altså også uønsket hos rivalerne i Bandidos.

Ekstra Bladet erfarer, at der er et meget anspændt forhold til Sandbergs person lige nu. Bandidos afviser dog over for Ekstra Bladet, at Brian Sandberg har fået tæsk i forbindelse med udsmidningen.

Se også: Her er Sandbergs nye rolle i underverdenen

Det er ellers ikke længe siden, at han blev vist den tillid at blive udnævnt til såkaldt Nomad, en slags forbindelsesofficer, med ansvaret for kontakten til Bandidos' chapters i Holland.

Sådan blev den nu tidligere Bandidos-rocker smidt ud af gruppen.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere