Sandberg smidt ud af Bandidos

Sortlistet i rockerklub for tredje gang

Derfor blev Sandberg smidt ud af Bandidos.

- Dags dato er Brian Sandberg smidt ud i bad standing. Det betyder, at han ikke må have kontakt til nogen i miljøet, siger Michael 'Kokken' Rosenvold, europapræsident i Bandidos MC til Ekstra Bladet.

Dermed stopper Brian Sandbergs korte karriere i Bandidos med øjeblikkelig virkning. Det er ellers kort tid siden, Sandberg skiftede fra Hells Angels til den rivaliserende klub, hvor han for nylig blev udnævnt til såkaldt Nomad (forbindelsesofficer) med tilknytning til Bandidos i Holland.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra den nu ekskluderede Bandidos-rocker.

Brian Sandbergs seneste opdatering på Facebook kl. 10 i dag tydede ikke på, at han forventede en dramatisk dag. Screendump fra Facebook.

Brian Sandbergs seneste opdatering på Facebook kl. 10 i dag tydede ikke på, at han forventede en dramatisk dag. Screendump: Facebook
Brian Sandbergs seneste opdatering på Facebook kl. 10 i dag tydede ikke på, at han forventede en dramatisk dag. Screendump: Facebook

Første gang 48-årige Brian Sandberg blev smidt ud af sit rocker-broderskab var i 1998, hvor han kom i bad standing i HA. Det betød blandt andet, at han måtte lade sine mange HA-tatoveringer overstrege med blæk.

Han kom dog tilbage i varmen, ikke mindst  på grund af sit gode forhold til de spirende kriminelle grupperinger i indvandrermiljøet.

I 2012 gik det dog galt igen, og Sandberg blev endnu engang smidt ud af HA. Denne gang som såkaldt 'left', som er en betegnelse, der dækker over, at de tidligere rockerbrødre ikke har noget udestående med ham.

Så heldig er Sandberg dog ikke denne gang, hvor hans nye brødre i Bandidos har smidt ham på porten i bad standing. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er forholdet til Sandberg yderst anspændt i klubben med den lille tykke mexicaner på ryggen.

Sådan røg Brian Sandberg ud af Bandidos.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere