Satudarah-rocker anholdt for knivstik: 25-årig blødte kraftigt fra maven

Det er endnu ikke besluttet, om den anholdte skal sigtes for drabsforsøg

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har anholdt et 28-årigt fuldgyldigt medlem af rockerklubben Satudarah og sigtet ham for at have stukket en 25-årig mand i maven med en kniv anden juledag klokken 6.52 i Jernbanegade i Næstved.

Det oplyser specialanklager Skipper Falsled til Ekstra Bladet.

Det er formentlig videoovervågning fra områdets natklubber og butikker, som har ført politiet på sporet af gerningsmanden.

Jernbanegade i Næstved var afspærret i de tidlige morgentimer anden juledag, mens politiets teknikere arbejdede på stedet. Og til at begynde med frygtede læger for den 25-åriges liv. Han havde blødt kraftigt fra det stiksår, han havde fået i maven.

Det er meget lidt, som Skipper Falsled ønsker at fortæller forud for det grundlovsforhør, der efter planen skal afvikles ved Retten i Næstved torsdag klokken 9.30. Her vil Skipper Falsled forsøge at overbevise dommeren om at varetægtsfængsle den 28-årige rocker. Skipper Falsled vil kræve dørlukning under retsmødet.

- Vi mangler at afhøre nogle vidner, som så, hvad der skete. For at undgå at de påvirkes af mandens forklaring i retten, kræver vi derfor dørlukning af hensyn til efterforskningen, forklarer Skipper Falsled.

Skipper Falsled kan endnu ikke oplyse, om den 28-årige i retten bliver sigtet for grov vold eller drabsforsøg.

Ifølge politiets egen døgnrapport var det klokken 6.52, at politiet blev alarmeret den pågældende morgen. Den ramte var en 25-årig mand fra Møn, og dørmænd fra en beværtning fortalte til politiet, at den 25-årige var blevet smidt ud fra stedet, fordi han var beruset og virkede påvirket og aggressiv.

Ude foran natklubben fortsatte manden sin aggressive adfærd, og det havde ifølge dørmændene tilsyneladende ansporet Satudarah-rockeren til at stikke ham med en kniv.

Efterfølgende var gerningsmanden stukket af.

Den 25-årige blev kørt på skadestuen, hvor hans tilstand senere blev stabiliseret.

- Men han havde mistet en del blod, siger Skipper Falsled.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere