Se her hvordan 13 lastbiler forhindrer en mand i at begå selvmord

Politiet i Michigan i USA fik 13 lastbiler til at parkere under en motorvejsbro for at forhindre en mand i at begå selvmord

Politiet i Michigan var snarrådige, da en mand truede med at hoppe ud fra en bro. Video: Kamera One

Politiet i Michigang benyttede sig af 13 lastbiler for at forhindre en mand i at kaste sig direkte i døden fra en motorvejsbro i USA tidligt tirsdag morgen.

Den utrolige øjeblik blev fanget på kamera og viser hvordan de 13 lastbiler holder parkeret tæt side ved side under broen på motorvej 696. Lastbilerne betød, at manden ikke ville falde så langt, hvis han besluttede at kaste sig ud fra broen.

Det skriver det amerikanske medie Fox 2, og politiet i Michigan har også lagt den usædvanlige situation ud på deres twitter-profil.

Politiet lukkede straks motorvejen for trafik, da de kl. 01.00 fik en melding om, at en mand truede med at begå selvmord ved at kaste sig ud fra motorvejsbroen.

Motorvejen blev lukket
Myndighederne lukkede de østvendte vejbaner, men besluttede sig til at lade adskillige lastbiler køre frem til broen, fordi de havde fundet på den usædvanlige plan med henblik på at redde mandens liv.

Politiet dirigerede herefter de 13 lastbiler ind under broen, mens professionelle forhandlere i politiet benyttede flere timer til at overtale manden til ikke at begå selvmord. Og det lykkedes heldigvis.

Politiet i Michigan lagde efterfølgende et opslag ud på deres twitter-profil, hvor de skrev følgende:

- Det her billede viser, hvordan politibetjente kæmper for at redde folks liv. Men i billedet er der også en mand, der kæmper med sin egen beslutning om at tage sit eget liv. Husk at der altid er hjælp at hente hos Den Nationale Selvmords Livline. ..Det er vores håb aldrig at se et sådant foto igen.

 


Har du selvmords-tanker

Du kan kontakte Livsliniens anonyme selvmordsforebyggende rådgivning på:

Telefon: 70 201 201 hver dag kl. 11.00-04.00.

Chat: mandag og torsdag kl. 17.00-21.00 og lørdag kl. 13.00-17.00 via www.livslinien.dk

Netrådgivning: Hver dag via www.livslinien.dk

Livsliniens 220 frivillige rådgivere besvarer hvert år mere end 16.000 henvendelser fra personer med selvmordstanker eller i anden alvorlig livskrise.

Har du akutte selvmordstanker, skal du kontakte Livslinien, din regionale psykiatriske skadestue, egen læge, lægevagten (i Region Hovedstaden 1813) eller 112.