Seks anholdt efter skyderi i indkøbscenter på Amager

To personer er såret efter skyderi i Fields onsdag middag. Ifølge politiet er seks personer nu anholdt i sagen

Her føres en af de anholdte væk (video: Local Eyes)

Efter et skyderi mellem to bandegrupperinger i parkeringskælderen i indkøbscentret Fields på Amager er seks personer nu anholdt i sagen. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Københavns Politi først på aftenen onsdag.

Se mere video på Local Eyes

- På nuværende tidspunkt er der foretaget anholdelse af seks mænd i alderen 19 til 26 år, hvor nogle har relationer til bandegrupperinger, lyder det.

Ifølge politiet mødte to grupperinger hinanden i Fields, hvor der opstod tumult og knivstikkeri onsdag middag.

- Den ene gruppering flygtede til parkeringsarealet P1, hvor der opstod skyderi mellem grupperingerne, og to personer blev ramt af skud. Den ene er alvorligt såret, mens den anden er lettere såret, skriver politiet.

Ifølge tidligere oplysninger er den alvorligt sårede mand ramt i ryggen og er blevet opereret på Rigshospitalet. Hans tilstand er stabil.

Der var først forlydender om, at en tredje person var såret. Men ifølge den centrale vagtchef i Københavns Politi Michael Andersen var det kun hans skudsikre vest, som var blevet snittet af en kniv.

Politiet kan ikke oplyse noget endeligt om motivet til skyderiet.

- Vi har selvfølgelig vores indicier, men vi skal lige have tid til at efterforske. Der kan jo være flere derude, som vi ikke har fundet endnu, siger Michael Andersen.

Ifølge flere vidner, som Ekstra Bladet har talt med, havde to grupperinger med tre til fem mand i hver skændtes højlydt på flere etager af indkøbscentret, inden det til sidst endte med skyderi i parkeringskælderen.

Flere af de unge mænd var ifølge avisen maskerede, og en af dem var bevæbnet med en skruetrækker.

Politiet ved endnu ikke, hvor mange skud der blev affyret i p-kælderen.

Selve forretningsområdet i Fields er tilgængeligt, mens parkeringskælderen P1 ifølge politiet er afspærret i nogle timer endnu, da der stadig efterforskes på stedet.

Christian Schultz var vidne til dagens skyderi. Her kan du se, hvad han oplevede (video: Linda Johansen)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere