Seks trafikulykker på halvanden time: - Der er omfattende personskade

Onsdag har der været flere trafikulykker i Syd- og Sønderjylland

Seks ulykker lammer Syd- og Sønderjylland onsdag. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi.
Seks ulykker lammer Syd- og Sønderjylland onsdag. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi.

Onsdag eftermiddag har der været seks alvorlige trafikulykker i Syd- og Sønderjyllands poltikreds, og i alle ulykkerne er der tale om personskade.

Det fortæller Erik Lindholdt, der er vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

- Der er sket fire trafikulykker i Esbjerg og omegn, mens der er en i Vejen og en i Sønderborg indenfor den sidste halvanden time. Der har været omfattende personskade i forbindelse med dem alle. Umiddelbart er ingen i kritisk tilstand, men det er altid noget skidt, når der er personskade, siger han og fortsætter.

- Den første anmeldelse får vi 14.10. Vi får en anmeldelse om, at en personbil er kørt sammen med en lastbil. Meldingen lyder på én tilskadekommen, og at en person var teknisk fastklemt. Her er to personer kørt til tjek på sygehuset.

Flere anmeldelser
Allerede 14.20 var den gal igen.

- Klokken 14.20 får vi en anmeldelse om en trafikulykke på Kjersing Ringvej ved Esbjerg, hvor en kvindelig cyklist er blevet ramt af en lastbil. Til at starte med lød det alvorligt. Men heldigvis var det mest cyklen, det var gået ud over, og ikke cyklisten, der kun er blevet ramt overfladisk. Hun er kørt til tjek på sygehuset, fortæller Erik Lindholdt.

Klokken 14.29 fik Syd- og Sønderjyllands politi endnu en anmeldelse.

- Vi fik en anmeldelse om, at en personbil er kørt igennem flere haver og ind i en mur og efterfølgende er stukket af på Stengårdsvej i Esbjerg. Vi arbejder stadig i det område.

- Klokken 15.11 får vi så en anmeldelse om, at den er gal på Falkevej i Esbjerg. Her er en personbil og en motorcykel kørt sammen. Motorcyklisten er kommet til skade, men det er umiddelbart ikke kritisk.

Også i Vejen er det gået galt onsdag eftermiddag.

 

- I Vejen mellem Nørregade og Skovvej har en personbil ramt to kvindelige fodgængere, da den forsøgte at svinge til venstre. Begge kvinder er født i 1952. De er kommet til skade. Det er umiddelbart ikke kritisk, men derfor kan det stadig godt være alvorligt. De er kørt til tjek på sygehuset. Føreren af bilen er en lokal mand fra Vejen.

Presset politikreds
Erik Lindholdt  fortæller, at de lige nu er pressede til det yderste i politikredsen efter de mange trafikulykker.

- Vi har enormt travlt. Det er lige før, at vi ikke har nok patruljer, siger Erik Lindholdt.

Ifølge vagtchefen bliver trafikken dog ikke synderligt påvirket af ulykkerne, som det ser ud nu.

- Vi har efterhånden fået ryddet op efter de forskellige steder, så det burde ikke skabe så mange trafikale problemer på længere sigt.