Sexdømt mor: - Jeg blev presset til at begå overgreb på min lille søn

Dybt berørt 43-årig kvinde siger, hun blev forelsket i mand, der tog kontrollen over hende og førte hende ud i seksuelt misbrug af sin fire-årige søn

Den 42-årige mand er tiltalt ved retten i Lyngby for at have tilskyndet den dømte mor til at begå overgreb på sin fire-årige søn. Han hævder, der kun var tale om gensidige fantasier. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Den 42-årige mand er tiltalt ved retten i Lyngby for at have tilskyndet den dømte mor til at begå overgreb på sin fire-årige søn. Han hævder, der kun var tale om gensidige fantasier. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Retten i Lyngby, Ekstra Bladet:

En sårbar mor til en fire-årig søn, der havde store problemer i sit ægteskab, blev dybt forelsket i en 42-årig forretningsmand, som kontaktede hende på det sociale medie Linkedin.

Men den 42-årige havde skumle bagtanker, og brugte sin totale magt over den 43-årige kvinde til at vikle hende ind i et farligt og forbudt seksuelt spil, hvor hun voldtog og sexmisbrugte sønnen, fotograferede overgrebene og sendte billederne til den 42-årige.

- Jeg var forelsket i ham og dybt afhængig af ham. Jeg kvalte den stemme, der sagde, det var forkert. Jeg havde aldrig haft tanker om at have sex med børn. Det var ham, der introducerede mig til det. Jeg var udsat og sårbar og blev draget og fanget af ham.

Sådan lød den dybt berørte mors forklaring i retten i Lyngby i dag, hvor hun vidnede mod den 42-årige tidligere top-idrætsmand,

Han er tiltalt for at have 'tilskyndet' elskerinden til at begå 40 seksuelle forbrydelser mod den lille søn. Han nægter sig skyldig og siger, at de 9000 chat-beskeder og 300 sider med mails mellem ham og kvinden kun handler om seksuelle fantasier, og at han ikke troede, at hun ville føre dem ud i virkeligheden.

Den 43-årige mor blev dømt ved en tilståelsessag ved retten i Lyngby, og nu er hendes chatven for retten, tiltalt for at have tilskyndet hende til forbrydelserne. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix 112 Chat-ven fik mor til at have sex med fire-årig søn: - Det var bare ren fantasi

Den 43-årige mor fra Charlottenlund afsoner tre år og 10 måneders fængsel for sine forbrydelser mod sønnen. Iført en lyseblå sommerskjorte, sorte bukser, det lange lyse hår samlet i nakken og sorte modebriller satte den smukke kvinde sig stille i vidneskranken med sin Louis Vuitton-taske ved sin side.

Blev forgabt i ham
Hun er højt akademisk uddannet, men hendes liv og ægteskab er knust efter dommen og det skæbnesvangre møde på nettet med den 42-årige. Deres kontakt bestod mest af en intensiv chat på Linkedin, men blot ni dage efter den første kontakt på Linkedin mødtes de fysisk i Ørstedsparken i København, hvor de havde sex.

Den 43-årige kvinde blev helt forgabt i ham, og de mødtes fysisk tre gange mere i løbet af de tre måneder fra juni til september sidste år, hvor overgrebene på den fire-årige søn stod på.

-Jeg var på en kæmpe flugt fra en kæmpe smerte, jeg ikke havde formået at løse. Da vi mødes første gang, bliver jeg rigtigt meget solgt, forklarede den 43-årige kvinde i retten.

Den 42-årige drejede hurtigt samtalerne på chatten ind på seksuelle emner og fortalte, at han selv havde haft sex med sin mor og søster.

- Han havde magt over mig. Han har nærmest lagt en manual frem for mig, så jeg kunne gå i gang med de her ting, forklarede den 43-årige kvinde. Gang på gang sagde hun i retten, at den 42-årige fik hende til at overskride sine grænser. - Han fik mig til det hele, siger hun.

Den 42-årige mand er tiltalt ved retten i Lyngby for at have tilskyndet den dømte mor til at begå overgreb på sin fire-årige søn. Han hævder, der kun var tale om gensidige fantasier. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix 112 Mor var rædselsslagen for at blive overrasket af sin mand, mens hun voldtog fire-årig søn

Af frygt for at miste sin nye ven og kæreste gik hun med til at udføre hans pædofile fantasier både i ord og handlinger: - Jeg følte, jeg skulle levere en seksuel uddannelse af min søn, som han (den 42-årige, red) lagde op til, forklarer hun.

- Kunne du ikke bare have sagt nej, spurgte anklager Bente Schnack?

- Jeg kunne ikke sige nej. Det ville jeg ønske, jeg havde gjort. Jeg følte mig særligt udvalgt, sagde den 43-årige mor.

-  Det er grænseoverskridende, det er det. Men jeg føler, jeg skal gå med for at beholde ham i mit liv, forklarer hun.

- Jeg føler mig presset til at levere. Jeg kommer til at sidde mere og mere i saksen, siger hun.

'Jeg er med'
I en chat-besked skriver hun til den 42-årige:

 - Du er ude over mine grænser. Du udfordrer mig, men jeg er med.

Den 42-årige, der selv har to små børn, svarer: - Det er naturligt alt det, vi snakker om, det er kun tabu/forbudt, fordi vores samfund siger det.

I en anden chat-besked skriver han: - Alle drenge bør oplæres af deres mor.

- Det hele var enormt fremmed og nyt for mig. Jeg følte, jeg skulle levere de her ting for at beholde ham, forklarede den 43-årige kvinde. Hun bad om, at den tiltale var ført ud af retten, mens hun afgav forklaring. Han fulgte hendes forklaring via højttaler i et lokale ved siden af retten.

Anklageren dokumenterer i retten de mange chat-beskeder og mails mellem de to. Formuleringen i mange af beskederne er meget udpenslede og antyder, at den 43-årige kvinde selv har følt stor fornøjelse af sexmisbruget af sønnen.

Hun forklarer selv, at hun skrev det for at opfylde den 42-åriges fantasier, men at det som i starten var ord og fantasi blev realiteter. Hun har tilstået mere end 30 seksuelle overgreb på sønnen.

Dommen i sagen ventes på mandag. Anklagemyndigheden kræver mere end fire års fængsel til den 42-årige.

Den 43-årige mor blev dømt ved en tilståelsessag ved retten i Lyngby, og nu stilles hendes chatven for retten, tiltalt for at have tilskyndet hende til forbrydelserne. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix 112 Chat-ven tiltalt: Fik mor til at sexmisbruge sin fire-årige søn