Sextruede 14-årig med at offentliggøre nøgenvideo: Jeg har fortrudt

En 23-årig mand fra Sorø-egnen indrømmer, at han gennem to år har voldtaget en ung pige flere gange. Manden truede pigen til at føje sig med en påstået nøgenvideo, som han ville lægge på youtube

Den 23-årige havde en stribe profiler på Facebook, også falske, som han ifølge tiltalen brugte til at tvinge pigen til sex. Privatfoto.
Den 23-årige havde en stribe profiler på Facebook, også falske, som han ifølge tiltalen brugte til at tvinge pigen til sex. Privatfoto.

En 23-årig mand fra Sorøegnen har her til formiddag ved Retten i Næstved aflagt fuld tilståelse i en sag, hvor han blandt andet er tiltalt for at voldtage, true og chikanere piger og yngre kvinder til sex.

En pige var kun 14 år, da den 23-årige kontaktede hende og krævede seksuelle ydelser for ikke at offentliggøre vovede billeder af hende på youtube. I løbet af de næste godt to år holdt den 23-årige pigen i et psykisk jerngreb, hvor han under trusler voldtog hende to gange og forsøgte at voldtage hende yderligere fire gange. Voldtægterne skete blandt andet i et park-anlæg i Ruds Vedby.

- Jeg har fortrudt, hvad jeg har gjort, sagde den 23-årige blandt andet fra anklagebænken.

Pigens bistandsadvokat har på hendes vegne krævet en rekordhøj erstatning på 200.000 kroner.

Den 23-årige krænkede også andre kvinder i samme periode. Han blev varetægtsfængslet i sagen i marts. Og Retten i Næstved afsiger muligvis dom her til eftermiddag, hvor der også er procedurer.

Se også: 14-årig frygtede nøgen-video på YouTube: Afpresset og voldtaget igen og igen