Sidsel tæt på dobbeltdrab i ferieby: Det er skræmmende

18-årige Sidsel Nielsen var i Tel Aviv under skyderierne i går. Hendes far gik forbi gerningsstedet få minutter før, at der blev affyret patroner

Sidsel Nielsen er på ferie i Tel Aviv med sin familie, som var helt tæt på det tragiske skuddrab på en bar i byen. (Privatfoto)
Sidsel Nielsen er på ferie i Tel Aviv med sin familie, som var helt tæt på det tragiske skuddrab på en bar i byen. (Privatfoto)

- Var han gået lidt før, kunne det lige så godt have været ham, siger 18-årige Sidsel Nielsen fra Frederikssund om sin far.

Sidsel Nielsen var i Tel Aviv for at fejre nytår med sin far, mor, stedfar, kæreste og bror, da en uhyggelig fantasi til virkelighed i Tel Aviv, hvor en 31-årig mand skød og dræbte to mennesker og sårede syv andre i den turistede storby.

112 - 1. jan. 2016 - kl. 15:13 Mindst to dræbt i skudangreb på pub i ferieby

På vej ud for at få en bid mad
- Min kæreste og jeg var på vores hotel omkring klokken halv elleve, hvorefter vi gik ned i byen for at få noget at spise, siger Sidsel Nielsen.

På halvvejen mod restauranten møder Sidsel Nielsen og hendes kæreste Sidsels far, der var gået i forvejen for at spise og nu var på vej tilbage til sit hotel, der ligger to forretninger væk fra, hvor der blev skudt.

- Når man går tilbage til vores hotel, går man forbi, der hvor der bliver skudt, siger Sidsel Nielsen.

- Og lige da han kommer op på værelset, hører han, at der bliver skudt, og at der er folk, der skriger nede på gaden, siger Sidsel Nielsen.

112 - 2. jan. 2016 - kl. 19:20 Gerningsmand fra skudangreb i storby identificeret

En flok forfølger efter gerningsmand
Derfor skynder Sidsel Nielsens far sig hen til vinduet for at finde ud af, hvad der foregår.

- Da han kigger ud, ser han folk, der løber væk i en flok efter manden, der skød, siger Sidsel Nielsen.

Derfor fik Sidsel Nielsen også besked på at søge ly i den nærmeste forretning, da hun selv var i området, hvor der blev skudt.

Det er stadig det samme
På trods af skyderierne i Tel Aviv, har det ikke ændret ved Sidsel Nielsens opfattelse af den israelske storby.

- Det er skræmmende, men jeg tænker ikke anderledes end før. Jeg vidste det kunne ske, og vi har jo set, at det også kan ske herhjemme i København, siger Sidsel Nielsen.

Her bliver gerningsmanden filmet af et overvågningskamera.

1 af 3 Familien har taget billeder af politiets efterforskere, som er på vej ind i cafeen for at undersøge. (Privatfoto)
2 af 3 En mand er nu anholdt og mistænkt for at stå bag drabene på to personer. (Privatfoto)
3 af 3 Sidsel Nielsen er på ferie i Tel Aviv med sin familie, som var helt tæt på det tragiske skuddrab på en bar i byen. (Privatfoto)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere