Sigøjnerboss løsladt: Nu vil han være personlig fitness-træner

47-årige Gimi Levakovic erklærede under sin seneste retssag, at han har tænkt sig at få et rigtigt job

Gimi Levakovic har tidligere søgt om førtidspension pga. "arvelig sygdom i familien", som han udtrykker det i interviewet her - herunder astma. Nu vil han imidlertid være fitness-træner.

Gimi Levakovic er blevet løsladt efter at have afsonet sin straf på et år og seks måneders fængsel, som han fik i august 2015 for ulovlig våbenbesiddelse og trusler.

Det fortæller forsvarsadvokat Michael Juul Eriksen for den selvudnævnte sigøjnerboss til BT.

Og skal man tro 47-årige Gimi Levakovic selv, så har han nu tænkt sig at få sig et rigtigt arbejde for første gang, siden han kom til Danmark fra Italien som lille.

Gimi Levakovic slap med nød og næppe fra at blive udvist fra Danmark efter sin seneste dom, hvor Retten i Næstved ellers mente, at han skulle udvises i 12 år. Men både Østre Landsret og også Højesteret omstødte den kendelse. Det var blandt andet hensynet til Levakovics børn på 10 og 14 år, som gjorde, at landsret og højesteret var af en anden opfattelse.

Sådan reagerede Gimi Levakovic' søn og nevø på dommen.

Ville tidligere ikke arbejde
Under rettens behandling af spørgsmålet om udvisning bedyrede Gimi Levakovic i øvrigt også, at han for altid har tænkt sig at forlade den kriminelle løbebane og de mange domme, han hidtil har fået for forskellige former for kriminalitet. Og selv om han stolt - blandt andet her i Ekstra Bladet - har hævdet, at han slet ikke har behøvet at arbejde for at skaffe midler til sig selv og sin store familie, så var det en anderledes melding, han gav i retten dengang.

Krimi Sigøjnerboss vil have møde med statsministeren: Klar til at forlade Danmark

Her fortalte Levakovic, at han har tænkt sig at blive en del af arbejdsmarkedet, når han på et tidspunkt har afsonet sin straf.

- Jeg vil være personlig træner, lød det fra Levakovic.

Og dermed er vejen banet for, at Gimi Levakovic skal til at gøre sig i fitness-industrien.

Gled i spagat under interview
Da Ekstra Bladet i februar 2015 interviewede sigøjner-bossen, var meldingen imidlertid, at han slet ikke kunne arbejde på grund af astma. Til gengæld demonstrerede Gimi Levakovic en usædvanlig fysik, som kunne tyde på det modsatte.

Gimi Levakovic blev for alvor landskendt, da TV2 bragte et portræt af ham og hans famiile, men Ekstra Bladet har fulgt sigøjnerbossen i mange år. Foto: Jakob Jørgensen
Gimi Levakovic blev for alvor landskendt, da TV2 bragte et portræt af ham og hans famiile, men Ekstra Bladet har fulgt sigøjnerbossen i mange år. Foto: Jakob Jørgensen
 

Midt i interviewet sprang Gimi Levakovic op fra sin velkendte stol og proklamerede ’jeg er en elastik’, inden han gled ned i spagat med den ene ben pegende fremad og det andet bagud. Ekstra Bladet ville dengang gerne høre ham, hvorfor han ikke har noget arbejde, nu han er så adræt.

– Jeg har astma.

Foto: Jakob Jørgensen 112 - 6. aug. 2015 - kl. 17:32 Levakovic i retten: Her er dommen

Men du er stærk, hvorfor kan du ikke være ude på en arbejdsplads?

– Det kan godt være, at man er en elastik, men når man er astmasyg, har angst og depression, så gider man ikke mere. Hvis jeg skal slås med en, og han har mere kondition end mig, så taber jeg. Hvis han ikke får de rigtige slag af mig, så taber jeg.

Når du har astma, hvorfor stopper du så ikke med at ryge?

– Jeg ved det ikke; jeg tror, at det kommer snart. Nu er jeg begyndt at ryge mentol.

Ville kneppe 'hele Korsør'
Gimi Levakovic blev i august 2015 dømt skyldig i at fremsige dødstrusler med ordlyden ’Jeg dræber jer alle sammen ’ og ’ I har fem minutter til at finde den - ellers skyder jeg hele familien og knepper jer’.

Dødstruslerne skulle han have fremsat i Korsør, hvor han på et tidspunkt i løbet af foråret 2015 var taget til for at se på en lejlighed, som han og familien kunne flytte ind i.

Se også: Gimi som rollemodel

Truslerne var rettet mod en anden roma-familie, som Levakovic boede hos i en periode i maj. Han blev desuden kendt skyldig i at være i besiddelse af en Walther P38 pistol med to magasiner, der hver havde otte skarpe skud.

Under det månedlange ophold i Korsør har vidner til Ekstra Bladet fortalt, at de under episoden med truslerne oplevede Levakovic meget højrøstet proklamere 'jeg knepper hele Korsør'.

Se også: Lettet Levakovic-boss kan blive en fri mand i dag

Det er ikke lykkedes Ekstra Bladet at få kontakt til Levakovic efter hans løsladelse for at høre, om han stadig har planer om at få job som fitness-instruktør. Hans advokat Michael Juul Eriksen siger til Ekstra Bladet, at han ikke er orienteret om, hvordan det går med hans klients jobplaner.

- Sagen er slut for mit vedkommende, siger Michael Juul Eriksen til Ekstra Bladet.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere