Sigøjnergangster udvist: Kørte vanvidskørsel i narkorus

Endnu et medlem af den berygtede sigøjnerfamilie Levakovic er smidt ud af Danmark

Alpacino Petrovic er tilsyneladende glad for at lege med biler. Her ses han lave hjulspin i indre København. Videoen er dog fra marts 2011 og relaterer sig derfor ikke til den aktuelle sag, som har resulteret i en udvisning fra Danmark

Påvirket af både hash og heroin bragede Alpacino Petrovic fra den berygtede sigøjnerklan Levakovic sidste år i gennem Københavns gader med op mod 120 kilometer timer i en stor BMW og udsatte både cyklister, forgængere og andre bilister for umiddelbar livsfare.

Da den vanvittige biljagt sluttede, og betjente fik bragt den marineblå BMW på svenske plader til standsning, havde Alpacino i følge politiet nået at overtræde loven 26 gange, og nu har Østre Landsret fældet dom over den 24-årige vaneforbryder, der er kroatisk statsborger.

Se også: Sigøjnergangstere udvist for bestandigt

Skarpt bevogtet af tre betjente med maskinpistoler blev Alpacino Petrovic idømt 1 år og tre måneders fængsel og blev samtidigt udvist af Danmark i 12 år. Dermed er han den fjerde Levakovic, der i løbet af de seneste halvandet år, er blevet smidt ud af landet.

I august 2013 blev Alpacinos fætter Jura udvist for bestandigt til Kroatien efter at være blevet dømt bl.a. bankrøveri og hjemmerøveri, og i sommer blev hans to onkler Stefano og Django sendt samme vej med en enkeltbillet efter at have begået et groft hjemmerøveri mod en 77-årig, meget svagelig mand.

Se også: Sigøjnergangster udvist: 'I Danmark knepper I hunde'

I byretten blev Alpacino i dømt otte måneders ubetinget fængsel og indrejseforbud i seks år, så anklager Mariam Khalil var godt tilfreds med,at Østre Landsret skærpede dommen.

– Det er næsten en fordobling af straffen, og vi mener, at det er i det leje, at det skal ligge, siger anklager Mariam Khalil.

– Ud over straffen og ud over udvisningen blev byretsdommen også stadfæstet, og det vil sige, at han fik også en føreretsfrakendelse i ti år, ligesom han fik konfiskeret den bil, som han brugte til vanvidskørslen, siger hun.

LÆS MERE i EKSTRA BLADET I DAG ELLER I EKSTRA :

Det var i denne store, blå BMW, at Alpacino Petrovic hærgede gennem København og satte fodgængere, cyklister og andre bilisters liv i fare. Foto: Privatfoto. Krimi Kørte vanvidskørsel i narkorus: Så vild var jagten


Frontalt: Sigøjnerbossen Gimi Levakovic var i Ekstra Bladets studie den 11. januar 2015. Her fortalte han, at hans gren af familien ikke ville begå kriminalitet i år. Alpacino Petrovic er sigøjnerbossens nevø

Frontalt: Du kan se hele i debatten mellem Martin Henriksen (DF) og Gimi Levakovic i det nedenstående:


Sendt 11. januar 2015

1 af 2 
2 af 2 Det var i denne BMW på svenske plader, at Alpacino Petrovic i oktober sidste år foretog sin vanvidskørsel gennem Københavns gader.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere