Sigtelse for voldtægtsforsøg: Medgerningsmand filmede alt

En kvinde blev udsat for et voldsomt voldtægtsforsøg uden for Bakken

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

RETTEN I LYNGBY (Ekstra Bladet): En 43-årig kvinde gjorde så meget modstand, da hun blev overfaldet og forsøgt voldtaget i skoven uden for forlystelsesparken Bakken i Klampenborg, at de skyldige opgav og flygtede fra stedet.

Forinden var hun blevet overfaldet, slået og væltet omkuld af gerningsmanden, der holdt hende for munden og puttede græs i hendes mund, mens han forsøgte at tage bukserne af hende. Undervejs holdt en ukendt medgerningsmand vagt og filmede det hele på sin mobiltelefon.

Det fremgik af sigtelsen mod en 26-årig mand, der blev fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Lyngby onsdag eftermiddag.

112 Anholdt for voldtægtsforsøg og grov vold på Dyrehavsbakken

Han er ligeledes sigtet for at have råbt 'skal jeg slå dig ihjel' til hende i forbindelse med det grove voldtægtsforsøg, der skete natten til mandag mellem klokken 0025 og 00.47.

Den sigtede, der har kort lyst hår, var stærkt tatoveret og var iført grønne sweatpants, nægter sig skyldig.

På tilhørerpladserne sad fire personer, hvoraf to kvinder begyndte at græde, da anklageren læste sigtelserne op.

Herefter blev dørene lukket af hensyn til efterforskningen, og den sigtede blev beskyttet af et navneforbud.

Han blev varetægtsfængslet i fire uger blandt andet på baggrund af offerets signalement, at der er en medgerningsmand på fri fod, og at han er tidligere straffet og næsten lige er blevet løsladt, hvorfor der er risiko for, at han begår ny kriminalitet på fri fod.