Sigtelse: Truede med at voldtage sin gravide hustrus søster

30-årig siger, han slog hustruen i selvforsvar. I retten viste han kradsemærker på halsen og sit ene ben

Dommervagten, Retten på Frederiksberg: - Det var selvforsvar. Det var hende, der angreb mig. Jeg var nødt til at passivisere hende.

Sådan forklarede en 30-årig mand søndag i dommervagten om et voldsomt opgør med sin unge hustru, der er gravid i fjerde måned, i parrets lejlighed på Amager.

Den 30-årige havde store kradsemærker på højre side af halsen og højre underben, men politiet mener, at han angreb både sin hustru og hendes veninde.

Samtidigt truede han med at voldtage hustruens søster og skade hendes lillebror, hvis hun ikke overgav deres ufødte barn til ham, lyder sigtelserne, som den 30-årige benægter.

Der er også rejst andre volds-sigtelser mod den 30-årige, men disse blev ikke behandlet i dommervagten, hvor han fik anholdelsen opretholdt i tre døgn, mens politiet undersøger sagen nærmere.

Efter at den 30-årige havde afgivet den første del af sin forklaring, bad anklageren om dørlukning, fordi der kom nye oplysninger frem, og den 30-åriges lillesøster, som er muligt vidne i sagen, mødte op i retten.

Skalle, spark og knytnæver
Ifølge sigtelsen overfaldt den 30-årige sin gravide hustru i hjemmet lørdag eftermiddag, hvor han nikkede hende en skalle, sparkede hende i ryggen og gav hende knytnæveslag i hovedet og ryggen.

Derefter sparkede han hendes veninde i maven og ramte hendes arm, som hun holdt afværgende foran maven.

Angiveligt slap kvinderne uden alvorlige skader.

Kvindernes forklaring om episoden kom frem bag de lukkede døre, men forinden forklarede den 30-årige, at han blev rasende, fordi han dagen før fandt ud af, at hans gravide hustru røg hash hver dag.

Parret blev gift i april efter, at de kun havde kendt hinanden et par måneder.

- Jeg bliver rasende og sviner hende til, råber og skriger og pakker mine ting, forklarede den 30-årige.

Ifølge ham ville hustruen forhindre ham i at forlade hende, så hun rev fat i ham, blokerede døren og slog og sparkede ham. - Hun sagde de værste gloser om mig og min familie, sagde den 30-årige.

- Jeg tager fat i armen på hende og river hende ned på gulvet. Jeg er nødt til at passivisere hende, og så river hun mine ben, sagde den 30-årige. Han pakkede sine ting og tog hen til sin lillesøster, forklarede han.

Herefter blev dørene i retten lukket. Når dommeren vælger kun at opretholde anholdelsen i tre døgn betyder det, at mistanken ikke er stærk nok til en varetægtsfængsling.

Inden de tre døgn udløber, skal politiet enten løslade den sigtede eller komme retur til retten med et stærkere bevismateriale.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere