Sigtet for spritkørsel: Stak af fra færdselsuheld

Tidligt i morges kørte to mænd galt, hvorefter de forsøgte at stikke af. Det var et solouheld, som resulterede i flere bulede biler, men ingen kom til skade, oplyser Nordjyllands Politi

Ved du noget, eller har du set, hvad der skete, så tip os på sms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

Omkring klokken seks i morges bemærkede en beboer på Østerbro i Aalborg et højt brag fra gaden. To mænd var kørt ind i en række parkerede biler, hvorefter de forsøgte at flygte.

Kort efter beboeren havde anmeldt hændelsen, blev de to mænd dog fundet. Det oplyser Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

For fulde til at flygte
De to mænd, der flygtede fra færdselsuheldet, var ifølge politiet begge påvirket af alkohol. Føreren af bilen er nu sigtet for spirituskørsel, og politiet mistænker, at han også er påvirket af narko. Det oplyser Nordjyllands Politis vagtchef til Ekstra Bladet.

Der er tale om et solouheld, hvor mændene forsøgte at flygte, efter føreren af bilen havde mistet kontrollen og ramt et par parkerede biler i siden af vejen. Bilerne er medtaget efter ulykken.

Efter de flygtede, blev hundevogne sendt ud efter mændene, som pludselig havde fået benene på nakken. Kort efter fandt de dem.

- De sidder i detentionen nu, og vi venter på, at de bliver ædru, så vi kan tale med dem, siger vagtchefen til Ekstra Bladet.

Mændene bliver afhørt senere i dag, hvorefter politiet forventer at løslade dem.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere