Skød sin mand i hovedet på grund af Google-søgning

57-årige Lawanda Brown mistede tilsyneladende besindelsen, fordi hendes mand bad hende om at udføre en søgning på Google

Lawanda Brown er sigtet for forsøg på at slå sin mand, Tony Brown, ihjel. Foto: Politifoto.
Lawanda Brown er sigtet for forsøg på at slå sin mand, Tony Brown, ihjel. Foto: Politifoto.

Et banalt skænderi udviklede sig tilsyneladende voldsomt, da 57-årige Lawanda Brown, ifølge amerikansk politi, skød sin mand i hovedet. Det meddeler New York Post og tv-stationen WPTV.

Forretningsmanden, Tony Brown, blev mandag fundet livsfarligt kvæstet i sit hjem i Fernandina Beach, Florida. Efterfølgende blev hans kone, Lawanda Brown, fængslet og sigtet for forsøg på manddrab.

Ægteparrret driver en virksomhed sammen og Ifølge WPTV var det en banalitet, der udløste den voldsomme episode. Ifølge tv-kanalen har Lawanda Brown forklaret til politiet, at parret begyndte at skændes, da de samarbejdede om et forretnings-projekt.

Hun hævder at hendes mand bad hende om at søge efter en 'projekt skabelon' på Google. Til ordensmagten fortalte hun, at hun blev vred, fordi hun ikke brød sig om hans tonefald, da han bad hende om Google-søgningen. Hendes mand forlod herefter rummet og derfra kan hun ikke huske mere, lød forklaringen, ifølge WPTV.

Tony Brown blev fragtet til nærmeste hospital i helikopter. Han var først i overhængende livsfare, men hans tilstand beskrives fredag som alvorlig, men stabil.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere