Skolelærer slugt levende af hvid haj

Sam Kellet omkom på tragisk vis, da han dykkede med sine venner i Australien og en stor, hvid haj slugte ham levende

Her ses Sam Kellet lige inden det forfærdelige haj-angreb.

28-årige Sam Kellets liv stoppede brat under en dykning nær Goldsmith Beach i Australien.

En af dem han dykkede med skreg, da vedkommende så en stor hvid haj på det sted, hvor Sam Kellet, der til daglig arbejdede som skolelærer, havde svømmet et øjeblik tidligere.

Politiet var efterfølgende ikke i stand til at finde Sam Kellets krop. De fandt dog to blylodder, og det spyd Sam Kellet havde brugt til at fange fisk med før angrebet. Spyddet var ifølge ligsynet fuld af savtakkede huller, hvilket tyder på, at hajen har tygget det godt igennem.

Se også: Bidt af haj - svømmer i land og laver Instagram-video

De grufulde detaljer omkring tragedien, der fandt sted i februar 2014, er netop kommet frem. Herfra lyder det, at hajen der satte en stopper for Sam Kellets liv, var cirka fem meter lang. Det skriver Daily Mail.

Sam Kellet skulle have deltage i en spydfiskeri-konkurrence med sine venner dagen efter angrebet, og gruppen af dykkere han var ude med, havde været tvunget til at øve sig på Goldsmith Beach, da en skovbrand havde tvunget dem væk fra det sted, de oprindeligt havde planlagt at dykke.

Verden på vrangen - 3. sep. 2015 - kl. 06:48 Vovet dyk: Hopper i vandet med 40 frådende hajer

Gruppen havde været ved Goldsmith Beach i tre timer, da vindforholdene ændrede sig og tvang dem til at vende tilbage til deres biler - men inden de nåede så langt, hørte de et skrig.

Ingen af vidnerne så præcis det øjeblik, Sam Kellet blev angrebet af hajen, men opdagede pludselig den kæmpestore haj i det blodrøde vand på det sted, hvor Sam Kellet lige havde svømmet rundt.

Her blev surferen Mick Fanning angrebet af en haj under en konkurrence (Video: AP)