Skræmmende video viser mænd bortføre voldtægtsoffer

En overvågningsvideo fra Birmingham i England afslører, hvordan to mænd i samarbejde bortførte en kvinde, der senere blev voldtaget, efter hun havde spurgt den ene om vej

Se hvordan to formodede gerningsmænd bortfører kvinde inden voldtægt. (Video: West Midlands politi)

I videoen fra overvågningskameraer i nærheden Moor Street Station i Birmingham, England, kan man se minutterne op til den dobbelte voldtægt af en 34-årig kvinde fra Wolverhampton, som fredag den 31. juli havde været i byen med nogle veninder.

Den 34-årige kvinde blev antastet af den ene mand, efter hun - noget beruset - forlod sit selskab på Chameleon Bar.

Se også: Ønskes død af medfanger: Sådan er Amagermandens liv i fængslet

Som man kan se på videoen, lagde manden derefter armen om kvinden, som tydeligvis var noget usikker på benene. Derefter begynder han at følge hende afsted på den ti minutter lange gåtur mod stationen.

Kort efter ser man på videoen den anden gerningsmand følge efter parret, og fremfor at følge kvinden til stationen, leder den første af mændene hende til et øde område i nærheden af stationen, hvor de to mænd derefter angiveligt voldtager kvinden.

De to mistænkte mænd, som begge beskrives som værende af afrikansk afstamning og mellem 20 og 25 år gamle, ses senere i videoen stige ombord på bus nummer 97A og køre videre fra gerningsstedet.

Her sidder Emmenuel Nzembele Katompwa bag rattet i sin bil. Om natten jagtede familiefaderen nye ofre, især på Østerbro i København. (privatfoto) Krimi Hjemmehjælperen fra helvede: Voldtog stribevis af kvinder i sin bil

Det er ifølge Daily Mail West Midlands politiafdeling, der har offentliggjort videoen i håb om at få hjælp til at fange de formodede gerningsmænd.

- Ud fra videoen at se, formoder vi, at begge mænd - både ham, der følger kvinden, og den anden, der følger bagefter - er involveret i voldtægten. Vi ved fra andre kameraer, at de to mænd forfulgte kvinden kort før den ene så valgte at antaste hende og følge hende videre, mens den anden holdt sig tilbage og fulgte efter, udtaler politikonstabel Steve Jones fra West Midlands politi i den forbindelse.

Det er ikke mere end en uge siden, en lignende video fra Leeds i England blev offentliggjort.

Se videoen fra Leeds her: