Skrider fra fængslet: Så nemt flygter tre fanger

Uden større besvær stak tre amerikanske fanger af fængslet

Et vindue, en køjeseng og en god portion vilje var alt, hvad tre amerikanske fanger havde brug for, for at flygte fra et fængsel. Se flugten her. Video: Kameraone.

Nogle gange får man bare nok, og det har formentlig været tilfældet for tre fanger i Hill Finklea Detention Center i South Carolina.

Tidligere på ugen tog Andrew Hutto, Eric Evander Garner og Thomas Matthew Davidson benene på nakken og stak af fra fængslet, mens deres medindsatte absolut ikke gjorde noget for at stoppe dem.

Det skriver det lokale medie The Berkeley Observer.

De tre fanger slap ud ved at tage et hovedspring gennem et vindue i fængslet og fortsatte til fods.

Livet som frie mænd varede dog ikke længe. Andrew Hutto blev fanget lige efter, de var stukket af, mens Eric Evander Garner og Thomas Matthew Davidson holdt henholdsvis en og to timer, før de blev fanget af lovens lange arm.

Se fangernes flugt i videoen ovenfor.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Du kan se flere fangeflugter herunder - både af den spektakulære og ufrivilligt komiske slags:

I et usædvanligt adstadigt tempo flygtede tyve med en gravemaskine ved højlys dag i England i weekenden. Se hele den bizarre scene udspille sig her (Video: Caters)

Tre friske fanger filmede deres egen flugt fra et fængsel i Californien (Video: AP)

Det var med livet som indsats, at en nordkoreansk soldat tog flugten til Sydkorea. FN offentliggjorde efterfølgende video af afhopningen (Video: AP/FN)

Her flygter den berygtede mexicanske narkobaron Joaquin 'El Chapo' Guzman fra sin fængselscelle. Flugten var nøje planlagt, da medsammensvorne havde gravet en tunnel, der forbandt cellen med friheden. Guzman er dog sidenhen blevet fanget igen og udleveret til USA. Video: AP

Her flygter mordmistænkte Alonso Perez fra forhørslokalet ved at bryde ud af sine håndjern og stikke af gennem loftet. Video: North Las Vegas Police

Fængselsvagterne i det canadiske Saint-Jerome-fængsel nær Montreal har formentlig fået sig et billigt grin over denne kiksede fangeflugt med helikopter, der kun varede i få timer.