Skud affyret mod rocker-klubhus

Natten til fredag afgav ukendte gerningsmænd flere skud mod Satudarahs klubhus i Maribo

Der blev afgivet flere skud mod rocker-klubhuset. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, var der personer tilstede i klubhuset under skyderiet. Foto: Per Rasmussen
Der blev afgivet flere skud mod rocker-klubhuset. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, var der personer tilstede i klubhuset under skyderiet. Foto: Per Rasmussen

Ukendte gerningsmænd har natten til fredag affyret flere skud mod rockerklubben Satudarahs klubhus i Maribos bymidte, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelse.

Kilder fortæller til Ekstra Bladet, at de kort efter midnat hørte flere skud og kort efter en bil forlade stedet i høj hastighed. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var der personer til stedet i klubhuset under skyderiet.

- Det er uacceptabelt, når bandemiljøets konflikter fører til skyderier mod en lokalitet i en bymidte. Vi ser derfor på episoden med stor alvor, siger politiinspektør Kim Kliver.

Lolland har i længere tid været omdrejningspunktet i en bandekonflikt mellem Satudarah i Maribo og rivalerne fra Mongols, der har klubhus i Nakskov. En konflikt, der har resulteret i flere tilfælde af skyderier, overfald og brandstiftelse.

Politiinspektør Kim Kliver vil over for Ekstra Bladet hverken be- eller afkræfte, at nattens skyderi er en del af den konflikt.

Under en ransagning af Satudarahs klubhus i sidste måned fandt Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi knive, slagvåben og narkotika.

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen