Skulle betale gæld: 13-årig snittede 16-årig i halsen

Et spørgsmål om gæld endte i knivstikkeri mellem to skoleelever ved Aalborg

En 13-årig dreng snittede mandag aften en 16-årig elev fra 9. klasse i halsen med en hobbykniv. Det oplyser skoleleder på Gug skole ved Aalborg Lars Tybjerg Mølgaard overfor nordjyske.dk.

Den 16-årige blev efterfølgende syet med flere sting.

Baggrunden for den dramatiske episode var angiveligt en diskussion om nogle få hundrede kroner.

Kniv-episoden skete hjemme hos den 13-årige, hvor den 16-årige sammen med en 15-årig skolekammerat ville inddrive en gæld på et mindre beløb, som den 13-årige skyldte den 16-årige.

Ifølge politikommissær Jens Møller Søgaard fra Nordjyllands Politi var der ikke uenighed om gælden, og der er heller ikke noget, der tyder på, at de to store elever overfaldt den 13-årige, eller at der har været slagsmål forud for episoden.

- Den 13-årige havde pengene, men han har angiveligt været så bange for at skulle aflevere dem, at han har slået ud med hobbykniven i affekt, siger politikommissæren til nordjyske.dk.

Forældre, skolens udskolingselever og lærerne på skolen er blevet informeret om situationen, og de implicerede elever er blevet tilbud krisepsykolog.

- Når de er klar mødes vi med eleverne sammen med deres forældre for at diskutere børnenes fremtidige skolegang, siger skoleleder Lars Tybjerg Mølgaard til Nordjyske.dk.

Da den 13-årige elev er under den kriminelle lavalder, kan han ikke sigtes for overtrædelse af straffeloven.

Efter sagen er efterforsket færdigt, overdrages den til de sociale myndigheder.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere