Skulle følge barn i børnehave: Voldtog fire-årig på toilet i bycenter

Mindst 50 gange blev et barn voldtaget på et offentligt toilet, da voksen mand skulle følge ham i børnehaven, lyder tiltalen

Voldtægterne skete på et toilet i Ishøj Bycenter. Arkivfoto: Jesper Centervall
Voldtægterne skete på et toilet i Ishøj Bycenter. Arkivfoto: Jesper Centervall

En lille dreng blev voldtaget mere end 50 gange på et toilet i Ishøj Bycenter af en voksen mand, der efter aftale med drengens familie skulle følge ham til børnehaven i Ishøj.

Det mener Københavns Vestegns politi, der nu har rejst tiltale mod den 48-årige mand, som nægter sig skyldig. Han stilles for retten i Glostrup 10. december.

Drengen er i dag 11 år, og det var først i sommer, at han begyndte at fortælle om voldtægterne, der stod på gennem cirka syv måneder, da han var fire-fem år gammel.

Ifølge tiltalen skete forbrydelserne fra oktober 2011 til april 2012, hvor den 48-årige mand både udnyttede sin fysiske eller psykiske overlegenhed, men også truede drengen med at gøre hans familie fortræd.

Anklageskriftet beskriver, hvordan den 48-årige efter hvert overgreb skal have truet drengen med at 'komme efter' og 'tæve' drengens mor, storesøster og storebrødre, hvis han fortalte nogen om overgrebene.

Den 48-årige blev anholdt i juli og har siddet varetægtsfængslet siden.

Overgrebene omfattede både oralsex og samleje, lyder tiltalen.

Den 48-årige er blevet mentalundersøgt under varetægtsfængslingen, og i anklageskriftet tager anklagemyndigheden forbehold for, at han idømmes 'anden retsfølge' end straf.

Det kan betyde, at han ikke er fundet strafegnet, men det vil retssagen vise.

Drengen har været video-afhørt hos politiet, og hans forklaring førte til anholdelsen og nu tiltalen mod den 48-årige.

I retten kræver politiet også, at han idømmes forbud mod at opholde sig sammen med børn under 18 år.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere