Skyderi ved boligkvarter: Gennemhullet bil beslaglagt

Københavns Vestegns Politi har beslaglagt bil, som sættes i forbindelse med skyderiet i Ishøj tidligere på aftenen

Video: Kenneth Meyer

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Københavns Vestegns Politi har tirsdag aften beslaglagt en bil, som kan sættes i forbindelse med skyderiet på Vejlebrovej i Ishøj tidligere på aftenen.

Det oplyser politiet på Twitter.

Bilen er gennemhullet af skud. På højre bagdør af den grå Mercedes kan ses fem huller. Vinduet i døren og bagruden er også smadret.

Vagtchef Thomas Mejborn fortalte tidligere på aftenen til Ekstra Bladet, at det er politiets opfattelse, at der klokken 18.36 blev affyret en række skud. Formentlig fra en bil mod en anden.

Et vidne har til Ekstra Bladet fortalt, at han hørte seks-otte skud blive affyret i en salve. Kort efter blev to-tre skud yderligere afgivet.

Der er tirsdag aften blevet skudt på Vejlebrovej i Ishøj. Foto: Kenneth Meyer 112 Skyderi ved boligkvarter: Politi massivt til stede

Politiet har fundet seks-otte patronhylstre på Vejlebrovej, fortæller Thomas Mejborn.

Der er tirsdag aften blevet skudt på Vejlebrovej i Ishøj. Foto: Kenneth Meyer
Der er tirsdag aften blevet skudt på Vejlebrovej i Ishøj. Foto: Kenneth Meyer

Det er ikke politiets opfattelse, at nogen er kommet til skade i forbindelse med skyderiet. Alligevel har politiet kontaktet hospitaler og fortalt, at de skal henvende sig, hvis en person indfinder sig til behandling for skudsår-lignende skader.

Efterforskere har tjekket videoovervågning i forsøget på at finde frem til den bil eller de biler, som måtte have været på Vejlebrovej omkring gerningstidspunktet. Blandt andet er videoovervågningen hos en Aldi-butik blevet gennemgået.

Der er endnu ingen melding om anholdte.