Skyderi ved den amerikanske kongres

Der er meldinger om skyderi ved Capitol Hill, skriver Reuters og AP

Se video fra stedet her. (Video: AP)

Der har mandag været skyderi ved den amerikanske kongres, skriver nyhedsbureauet Reuters, der citerer kilder i senatet. Skyderiet skulle være sket ved et besøgscenter, og i en længere periode var den amerikanske kongresbygning lukket ned og de tilstedeværende blev bedt om at søge dækning. Også Det Hvide Hus blev lukket ned, mens politiet er massivt til stede ved den føderale bygninger.

Ifølge CNN er situationen i Det Hvide Hus nu normal igen.

Politi og ambulancer var talstærkt til, stede (Foto: AP)
Politi og ambulancer var talstærkt til, stede (Foto: AP)
 

Meldinger fra amerikanske medier lyder på, at der er en politimand, der er blevet ramt af skud. Han skulle dog ikke være kommet alvorligt til skade. Desuden er gerningsmanden angiveligt tilbageholdt. Den amerikanske tv-station CNN melder også om, at en kvinde blev ramt af skud. Der er ingen meldinger om hendes tilstand.

Politiet bekræfter ifølge flere amerikanske medier, at der er blevet affyret skud omkring besøgscenteret, men har på nuværende tidspunkt ingen yderligere kommentarer. De nærmere omstændigheder omkring skyderiet kendes endnu ikke.

TV2's korrespondent i Washington, Jesper Steinmetz, fortæller, at der lige nu holdes påske i kongressen, og derfor har der været meget få ansatte og politikere til stede.

(Video: AP)

Ekstra Bladet følger sagen

1 af 2 (Foto: AP)
2 af 2 En betjent patruljerer ved Det Hvide Hus, efter en person åbnede ild ved Kongressen og sårede en betjent. (Foto: AP)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere