Slog mor til to ihjel: Derfor dræbte jeg Hafida

- Hun havde en kniv og gjorde mig utryg - og så slog det klik, lød det fra 41-årige Anders Larsen, da han med bævende stemme skulle forklare, hvorfor han slog Hafida Bourouih ihjel

Ekstra Bladets retsreporter med seneste opdatering fra retsmødet omkring middagstid.

RETTEN I GLOSTRUP (Ekstra Bladet):  Drabet på Hafida var kulminationen på et forhold, der ikke længere var baseret på kærlighed, men i stedet bar præg af uenigheder, vold og svigt. Det forklarede Anders Larsen fredag i retten.

- Jeg hadede Hafida for den måde, hun behandlede vores børn og mig på. Hun slog vores ældste søn, da han begyndte at sige fra over for hende. Der var han tre år gammel, lød hans påstand i retten.

Det skete også 24. juli, hvor han slog hende ihjel, forklarede han.

Anders Larsen er tiltalt for at have kvalt ekskonen Hafida for lidt over et år siden. (Privatfotos) 112 - 14. aug. 2015 - kl. 10:36 Nu taler Hafidas drabsmand: Vi havde mange problemer Anders Larsen er tiltalt for at have kvalt ekskonen Hafida for lidt over et år siden. (Privatfotos) 112 - 14. aug. 2015 - kl. 07:09 Bror om Hafidas drabsmand: Ingen straf er hård nok

- Hun beder vores ældste søn om at gå i bad, men det vil han ikke. Han sidder i sofaen og ser fjernsyn med mig. Så hun hiver stikket ud af fjernsynet, og så siger han til hende, at hun er dum. Og så stikker hun ham en lussing og skubber ham ind i sofaen, forklarede Anders Larsen og tilføjede, at han bad Hafida forlade rummet.

Forklaringen om, at Hafida skulle have begået vold mod sin ældste søn, er alene en påstand fra Anders Larsens side. På nuværende tidspunkt er der ikke kommet andet frem i retten, der underbygger hans forklaring. Fra Hafidas familie og venner, som Ekstra Bladet har talt med, lyder det, at Anders Larsens påstande er direkte løgn, og at Hafida Bourouih var en rigtig god mor for sine børn.

Hassan Bourouih med sine to nevøer - Hafidas drenge på tre og fem år. (Privatfoto) Krimi Hafidas bror om drabsmand: Han er et uhyre

- Da jeg har trøstet vores søn, går jeg ind til Hafida, som er på børneværelset. Jeg siger til hende, at jeg ikke elsker hende mere, og at jeg ikke vil lade hende tage til Marokko med børnene alene. Da jeg vil forlade rummet, kan jeg se, at hun er ved at blive vred, forklarede Anders Larsen og fortalte videre:

- Jeg kan se, at hun har en urtekniv i hånden, som hun har taget fra kommoden, og hun har et aggressivt blik i øjnene. Jeg bliver selvfølgelig utryg - især med børnene inde i stuen. Og så stikker hun ud efter mig - først mod min krop, hvor jeg får hendes hånd slået væk. Og så stikker hun efter min hals med al sin kraft - og så slår det klik for mig.

Under forklaringen knækkede hans stemme flere gange sammen, og han havde svært ved at holde tårerne tilbage.

Artiklen fortsætter under billedet

Anders Larsen har erkendt, at han slog Hafida Bourouih ihjel. (Privatfoto)
Anders Larsen har erkendt, at han slog Hafida Bourouih ihjel. (Privatfoto)

- Jeg slår hende ud, og hun glider ned langs børnesengen. Hun er bevidstløs.

- Og hvad gør du så?, ville anklageren vide.

- Så kvæler jeg hende, forklarede han grædende.

Anders Larsen kvalte først Hafida Bourouih med hænderne og efterfølgende med en ledning.

- Jeg kan ikke fortælle dig, hvorfor jeg gjorde det. Jeg tror, det var, fordi jeg var presset så langt ud. Og jeg var bange for, at hun også ville angribe børnene med kniven.

Anders Larsen er tiltalt for at have kvalt ekskonen Hafida for lidt over et år siden. (Privatfotos) 112 - 14. aug. 2015 - kl. 07:09 Bror om Hafidas drabsmand: Ingen straf er hård nok

- Jeg mister fuldstændig forbindelsen til mig selv. Jeg er ikke til stede i min egen krop, og det føles ikke, som om det er mig, der gør det.

Efterfølgende kørte han hende rundt med i bagagerummet af bilen, mens deres to små sønner sad på bagsædet. Liget med han ved en skrænt i Strandbakken i Næstved, hvor det blev fundet tre dage senere - efter Anders Larsen selv havde fortalt politiet, hvor liget lå.