Snød sig til redbull og smøger på vegne af Maersk

Det lykkedes to mænd at snyde en Q8 tankstation for energidrik, cigaretter og alkohol ved at udgive sig for at være fra Maersk

De to mænd har snydt for 5500 kr. ved at udgive sig for at være fra Maersk. Arkivfoto: Emil Agerskov
De to mænd har snydt for 5500 kr. ved at udgive sig for at være fra Maersk. Arkivfoto: Emil Agerskov

Sigtet for bedrageri og forsøg på bedrageri. En sætning man som oftest hører, når det handler om store mængder penge og udspekulerede planer.

I denne sammenhæng er sigtelsen rettet mod en 42-årig mand, der ifølge politiet har snydt en tankstation for blandt andet cigaretter, redbull, og øl.

Han skulle i ledtog med en 44-årig mand, som politiet fortsat leder efter, have ringet til Q8 tanken i Vejle og udgivet sig for at være fra Maersk.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Udleverede pænt varerne
De to mænd forsøgte nummeret to gange. Første gang gik smertefrit, og de forlod tanken med de efterspurgte varer.

- De kom til stedet, fik udleveret varerne og smuttede igen, fortæller vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jesper Duus til Vejle Amts Folkeblad.

Tanken ringede efterfølgende til Maersk, som intet kendte til de to mænd. Q8 politianmeldte derfor de to mænd, som efterfølgende forsøgte nummeret igen.

Her ventede politiet pænt på dem ved tanken. Det lykkedes dem, at pågribe den ene mand, men den anden undslap.

Han glemte dog sin kuffert i bilen, som han senere kontaktede politiet for at få tilbage.

- Vi har været i kontakt med manden, som gerne vil have sine ting udleveret, men så må han jo komme og give sig til kende, siger vagtchef Jesper Duus til Vejle Amts Folkeblad.