Søn var tæt på at finde Hafidas lig

Hafida Bourouih og Anders Larsens ældste søn, som dengang var fire år, var på vej ind på det værelse, hvor hans mor lå kvalt

Anders Larsen er tiltalt for at have kvalt ekskonen Hafida for lidt over et år siden. (Privatfotos)
Anders Larsen er tiltalt for at have kvalt ekskonen Hafida for lidt over et år siden. (Privatfotos)

RETTEN I GLOSTRUP (Ekstra Bladet): En fireårig dreng var meget tæt på at blive vidne til faren Anders Larsens drab på moren Hafida Bouroiuh.

Det kom frem i retten fredag, hvor Anders Larsen sidder tiltalt - og har erkendt - at han kvalte sin kæreste med hænderne og siden en ledning, inden han kørte hendes lig ned til Næstved, hvor han smed det ud over en skrænt.

- Jeg mister fuldstændig forbindelsen til mig selv. Jeg er ikke til stede i min egen krop, og det føles ikke, som om det er mig, der gør det, forklarede den 41-årige om drabet.

Hafidas lig blev fundet ved en skrænt i Næstved fem dage efter, hun blev dræbt. (Foto: Per Rasmussen/Privatfoto) 112 - 14. aug. 2015 - kl. 12:06 Slog mor til to ihjel: Derfor dræbte jeg Hafida

- Jeg kommer ud af min 'trance', da min ældste søn kommer hen og tager i døren. Jeg når at få sat en fod på, så han ikke kan åbne døren, og jeg siger til ham, at jeg er ved at lave en gave til ham.

Ifølge Anders Larsen så sønnen ikke sin mor ligge død - kvalt med en ledning om halsen på gulvet i sønnens værelse.

- Jeg går i stå og bryder fuldstændig sammen. Jeg sidder i et par minutter og går så ud, henter drengene og tager afsted mod sommerhuset, forklarede han.

Anders Larsen er tiltalt for at have kvalt ekskonen Hafida for lidt over et år siden. (Privatfotos) 112 - 14. aug. 2015 - kl. 10:36 Nu taler Hafidas drabsmand: Vi havde mange problemer

Tidligere på dagen har han forklaret, at det var flere år med et særdeles turbulent forhold, der i sidste ende førte til drabet. Anders Larsen forklarede, hvordan Hafida Bourouih var en dårlig mor, der slog i hvert fald den ene af drengene og ofte var ligeglad med dem. Et billede, familien til Hafida langt fra kan genkende.

- Han er fuld af løgn. Hafida var en god og kærlig mor - det vil alle, der har haft med hende at gøre, kunne bekræfte, siger Hafidas bror Hassan Bourouih og hans kone til Ekstra Bladet.

Hassan Bourouih med sine to nevøer - Hafidas drenge på tre og fem år. (Privatfoto) Krimi Hafidas bror om drabsmand: Han er et uhyre

Sagen mod Anders Larsen forventes at vare fire dage. I dag står den på den fortsatte afhøring af Anders Larsen, ligesom der er indkaldt flere vidner. Mandag skal flere vidner afhøres i sagen, hvorefter der skal fremlægges adskillige beviser mod den 41-årige.

Slutteligt skal forsvarer og anklager komme med procedure, som primært vil gå på, hvor lang en straf, han skal have. Eftersom han har erkendt alt med undtagelse af, at han planlagde at partere hende, vil det formentlig ikke tage de tre dommere og seks nævninge længe at blive enige om skyldsspørgsmålet.