Søster til forsvundet: Martin er ikke blandt os mere

Et lig i Sverige er Martin Bentzen, som forsvandt efter en rave-fest, skriver søsteren på Facebook

Foto: Privat
Foto: Privat

Den storstilede eftersøgning fik en tragisk afslutning.

Svensk politi fandt et lig mandag aften, som med stor sandsynlighed var den efterlyste Martin Bentzen, som var forsvundet efter en ravefest lørdag i Askum i Bohuslän.

Og nu bekræfter Martins søster, Susanne Bentzen, på Facebook, at den døde er den 30-årige Martin.

- Det er med stor sorg, at vi må meddele, at min bror Martin Bentzen ikke er blandt os mere. Han er fundet her til aften af det svenske politi og militær, ikke langt fra Festival Pladsen. Tak til alle som har støttet os, skriver søsteren på Facebook.

Se også: Lig fundet: Martin højst sandsynligt fundet død

Kom ikke til teltet
Den unge dansker havde været til rave-festen, men da han ikke kom hjem til sit telt efter lørdag nats festivitas, blev Martin Bentzens venner urolige og anmeldte hans forsvinden til politiet søndag eftermiddag.

Politiet iværksatte en stor eftersøgning med masser af betjente og hundepatruljer, men uden held.

Se også: Martin forsvundet efter svensk rave-fest: Eftersøgt med hunde og helikoptere

Fandt et lig
Mandag aften fandt man så et lig.

- Vi har fundet en død mand, der med største sandsynlighed er personen, som vi har ledt efter. Vi kan ikke 100 procent bekræfte, at det er ham, fordi han ikke har noget ID på sig, siger stedfortrædende vagthavende fra politiet i region vest til den svenske avis Expressen.

Stor eftersøgning
Til svenske GT fortæller Martin Bentzens søster, at hun senest har været i kontakt med den 30-årige dansker torsdag, før turen gik til Sverige.

Hun var sammen med sin mand taget til Askum for at hjælpe med eftersøgningen ligesom flere danskere også er blevet i Sverige for at hjælpe med eftersøgningen.

Ekstra Bladet har tidligere været i kontakt med Martins svoger, Henning Madsen, der var taget til Sverige for at lede.

- Terrænet er ikke til at komme frem i. Der er klipper osv. Selv jeg er frisk og rørlig, men selv jeg er ved at falde. De har festet og drukket og så kan det jo gå galt, sagde Henning Madsen, der er gift med Martins søster.

Det svenske politi har søgt massivt efter danskeren, men understreget overfor GT, at man ikke forventer, der ligger nogen kriminel handling bag Martins forsvinden.