Spøgelsesbilist dræbte Idas mand: 'Det er så uretfærdigt'

Ida Jensen er i dyb sorg, efter at hendes mand, Jesper Schlotfeldt Jensen, søndag morgen blev dræbt af en spøgelsesbilist på motorvejen

Kender du til sagen eller kender du til spøgelsesbilisten? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (Alm. takst)

- Han var en person, der var elsket af alle. Det er så uretfærdigt, at sådan noget kan ske.

Sådan lyder det fra en dybt berørt Ida Jensen om manden, Jesper Schlotfeldt Jensen, 45, som søndag morgen mistede livet i et tragisk sammenstød med en spøgelsesbilist på E45-motorvejen, Nordjylland.

Tre personer mistede livet på Hillerødmotorvejen sent lørdag aften. (Foto: Kenneth Meyer) 112 - 24. jan. 2016 - kl. 23:11 Fire dræbt på én aften: Sådan bliver de spøgelsesbilister

Med ét blev den person, Ida Jensen har kendt, siden hun var 16-17 år, revet fra hende.

Og samtidig mistede parrets - ifølge Ekstra Bladets oplysninger - tre børn deres far.

- Han er elsket og savnet. Det er frygteligt, siger Ida Jensen til Ekstra Bladet.

To børn i folkeskolen
På Gjøl Skole, hvor to af parrets børn går, er man også meget påvirket af den tragiske hændelse:

- Det er med den største sorg, vi har modtaget beskeden om at Jesper Schlotfeldt Jensen (...) er gået bort ved et bilsammenstød på motorvejen i morges, skriver skoleinspektør Lars Salomonsen på skolens hjemmeside.

To mennesker har mistet livet i den fatale ulykke på E45 (Foto: Rene Schütze) 112 - 11. okt. 2015 - kl. 05:10 Spøgelses-bilist på motorvej: To dræbt

Også dødsbilisten mistede livet i den frygtelige ulykke, hvor de to biler kørte frontalt sammen.

Politiet har oplyst, at de fik en meddelelse om, at en spøgelsesbilist var kørt ind på motorvejen ved Øster Uttrupvej og kørte mod syd i den nordgående vejbane. Flere patruljer blev sendt af sted, og der blev udsendt advarsel i radioen. Men få minutter efter var tragedien total.

Kender du til sagen eller kender du til spøgelsesbilisten? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (Alm. takst)

1 af 2 Jesper Schlotfeld Jensen mistede på tragisk vis livet, da han stødte frontalt sammen med en spøgelsesbilist. (Privatfoto).
2 af 2 Jesper Schlotfeldt Jensen omkom efter den frygtelige ulykke tidlig søndag morgen. (Foto: Rene Schutze/Privatfoto)