Sprængte trommehinder under overfald

To mænd på 19 og 22 år sigtes for grov vold efter at have opsøgt og gennemtæsket 36-årig mand på Djursland - en tredje medgerningsmand er formentlig på fri fod, mener politiet

Et usædvanligt groft overfald, hvor en 36-årig mand angiveligt blev udsat for adskillige slag og spark, blev i dag rullet ud i Retten i Randers.

Her blev to mænd på 19 og 22 år fremstillet i grundlovsforhør bag lukkede døre for offentligheden af hensyn til efterforskningen og fordi Østjyllands Politi mener, at en tredje medgerningsmand fortsat er på fri fod.

- Der er tale om et meget groft overfald, og offeret er med sine mange skader ikke bare blevet tildelt et enkelt slag. Det er også derfor, vi sigter de to anholdte efter den grove voldsparagraf med krav om varetægtsfængsling, siger politikommissær Thomas Hinge, Østjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

Brud på næsen

Ifølge politiet opsøgte de to mænd deres 36-årige offer på en adresse på Djursland i tirsdags ud på aftenen. Den 36-årige fik flere skader, herunder sprængte trommehinder, brud på næsen og flere løse fortænder, efter overfaldet.

Politikommissær Thomas Hinge kan af hensyn til anklagemyndighedens anmodning om lukkede døre ikke oplyse yderligere om sagen. Således er det usikkert, om de to sigtede havde et hævnmotiv, eller om der har været penge eller narko mellem de involverede.

Ifølge TV 2 Østjylland har der været flere sager om grov vold inden for det seneste års tid på det sydlige Djursland, hvor også denne hændelse skete. Men ifølge Thomas Hinge er der ikke umiddelbart noget, der forbinder overfaldet fra i tirsdags med de tidligere episoder.

Begge mænd blev varetægtsfængslet frem til 15. april.

 

 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere