Starbucks-medarbejder lænsede kundes kreditkort: Her indrømmer hun alt

Konfronteret med sin ugerning lagde medarbejderen sig fladt ned og undskyldte. Se konfrontationen herunder

Se konfrontationen her.

En amerikansk Starbucks-medarbejder fik i den grad røde ører, da en kunde konfronterede hende med et svindelnummer, som angiveligt fandt sted nytårsdag.

1. januar i år lagde 25-årige Juana Martinez vejen forbi sin lokale Starbucks i Lakewood, Californien, hvilket hun plejede at gøre på næsten daglig basis.

Da ekspedienten tog Martinez' kreditkort med ud i et baglokale, fordi hun med egne ord skulle 'hente en ny bonrulle', og blev væk i over et minut, syntes Martinez, det var lidt mærkeligt, men tænkte ikke nærmere over det.

Da hun opdagede en ukendt transaktion på 212 dollar (cirka 1450 kroner) fra en lokal købmand, vidste hun dog straks, at noget var galt, og mistanken faldt med det samme på Starbucks-medarbejderen.

Savas Sahin har gjort sig bemærket med sin flamboyante stil i programmet 'Bikini Island', men i den virkelige verden er han tiltalt for kreditkortsvindel. Her ses han sammen med 'Bikini Island'-værten Claudia Rex. (Foto: TV3) Reality - 18. sep. 2015 - kl. 14:23 Bikini Island-diva hevet i retten for bedrageri

- Jeg har selv arbejdet i forretning, og man tager ikke en kundes kort i så lang tid. Hun kom tilbage og var virkelig nervøs, fortæller Juana Martinez til Daily Mail.

Hun ville dog ikke anklage nogen uden at være sikker i sin sag, så hun opsøgte købmanden, hvor transaktionen havde fundet sted, og her kunne hun på overvågningsbåndet straks genkende medarbejderen fra Starbucks i færd med at udføre kreditkort-svindel.

Trækker anmeldelse tilbage: 'Videoen er den værste straf'
Juana Martinez valgte derefter at konfrontere medarbejderen med tyveriet, mens hendes bror optog det hele på video.

I optagelserne kører Martinez op til drive through-vinduet og bestiller en kaffe, som den intetanende medarbejder serverer med et smil.

- Vi har dig på kamera for 212 dollar i går hos Ralph's (købmandsforretningen, red.), så du skal bare vide at politiet er på vej, siger Martinez derefter, og fortsætter:

- De optog dig og det hele. Du lavede en kopi af mit fucking kreditkort nytårsdag. Du ved, hvad du gjorde!

Derefter undskylder medarbejderen med det samme, hvilket dog ikke er godt nok for den nu rasende Juana Martinez:

- Hvad er du ked af? At du tog fucking penge fra mig og mine børn? Hvad er du ked af?

- Jeg er ked af, at jeg tog penge fra dig og dine børn. Jeg er ked af, at du er nødt til at komme her. Jeg er ked af, at det er ubelejligt for dig, lyder svaret fra medarbejderen, som derefter trygler om ikke at blive anmeldt for det.

- Jeg er en god pige. Jeg sværger at jeg er virkelig god. Jeg går virkelig i skole. Jeg er 19 år. Jeg spiller fodbold.

Juana Martines anmeldte efterfølgende svindlen til politiet, men har sidenhen valgt at trække anmeldelsen tilbage, da hun mener at 'alle fortjener en chance til', skriver New York Daily News.

For at føje spot til skade lagde Juana Martinez' bror konfrontationsvideoen ud på sociale medier, hvor den er blevet flittigt delt og set af brugerne.

- Det synes jeg ærligt talt er den værste straf. Det er mere end rigeligt at hun ligger overalt på internettet. Folk ved hvem hun er, lyder det fra Martinez.

Den tyvagtige medarbejder er sidenhen blevet fyret, oplyser en talsperson fra Starbucks til Daily Mail.

Se også: PayPal-chef udsat for kreditkortmisbrug

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere