Stiktosset chauffør smed grædende barn og mor af bussen: Uheldigt!

En buschauffør fik onsdag morgen et raserianfald og smed en mor og et grædende barn af. Driftschef for Sydtrafik kalder opførslen uheldig

Arkivfoto: Sydtrafik
Arkivfoto: Sydtrafik

Ved du noget eller kender du moren? Send et tip i en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

De fleste mennesker har oplevet et grædende barn, hvis de har kørt med bussen eller toget. Men for en buschauffør I Kolding blev det tilsyneladende for meget.

Det skriver Jydske Vestkysten på baggrund af et opslag fra en vred borger i Kolding.

I opslaget beskriver Christina Vilmar Specht, hvordan en mor stod på bussen ved Munkevænget i Kolding klokken 07.20. I starten gik det ganske smertefrit, men så begyndte dramaet.

Barnet begyndte at græde, og så blev chaufføren ellers rasende.

Først bremsede han så hårdt op, at passagerne fløj frem i sædet, og efterfølgende blev moren og det grædende barn smidt ud af bussen, skriver Christina Vilmar Specht.

Uheldigt
Jydske Vestkysten har efterfølgende været i dialog med driftschef hos Sydtrafik, Søren Sloth, der bekræfter, at episoden har fundet sted. Han har sågar set det hele på video.

- Der er ikke lyd på videoen, men der er helt klart en reaktion fra chaufførens side, der har noget at gøre med moderen og barnet.

- Det er en uheldig reaktion, og det er slet ikke i orden. Man kan se på videoen, at der blev bremset, og passagererne rykkede frem i sædet, som om bussen bremsede op for en fodgænger, der gik ud foran eller var ved at gå over for rødt, fortæller Søren Sloth til Jydske Vestkysten.

Samtidig fortæller han, at chaufføren har fået en advarsel for sin opførsel, men der sker ikke umiddelbart mere med ham.

På Facebook har mere end 100 vrede borgere i Kolding udtryk deres utilfredshed med chaufføren.

 

Ved du noget eller kender du moren? Send et tip i en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere