Stillads væltet af blæst på hovedgade

Et stillads har måttet give efter for det kraftige blæsevejr i Ringsted i nat

Har du oplevet noget som følge af nattens vejr, eller har du billeder af det væltede stillads, så vil vi meget gerne høre fra dig. Send os en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Selvom nattens blæsevejr ifølge DMI har været kraftigst i Nordjylland, har et stillads i Ringsted på Midtsjælland alligevel måttet give efter for blæsten i løbet af natten.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- Stilladset væltede lidt før klokken fire i nat, så der er heldigvis ikke så mange mennesker, der har færdedes på gaden på det tidspunkt, så ingen er kommet til skade, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi, til Ekstra Bladet.

Stilladset stod på hjørnet af Brogade og den trafikerede Jernbanegade, og flere buslinjer er efterfølgende blevet omdirigeret, ligesom at Brogade er spærret mellem Næstvedvej og Sjællandsgade frem til klokken 10.

- En del var væltet, og så vurderede brandvæsnet, at der var en risiko for, at den resterende del også ville vælte, og derfor tilkaldte man et firma til at pille stilladset ned, og det er derfor, at gaden bliver holdt afspærret, siger han.

Ifølge DMI vil blæsevejret i løbet af dagen bevæger sig fra det nordvestlige Jylland og ned over resten af landet. Selvom vejret har medført vindstød af stormstyrke, ventes vindstyrken dog at aftage, efterhånden som det når til den østlige del af landet.

Se også: Stormstød i nat: Så kraftigt blæser det