Stjal fjernbetjening: Nu skal han sidde bag tremmer i 22 år

Eric Bramwell skal sidde i fængsel i 11 år, før der kan blive tale om prøveløsladelse

Foto: DuPage County.
Foto: DuPage County.

Hvis du lever på kanten af loven, kan det koste dig dyrt.

Det har 35-årige Eric Bramwell fra Chicago, USA, måtte sande, efter han i august brød ind i en lejlighed, hvor han stjal en fjernbetjening.

Ifølge Daily Mail har Eric Bramwell overtrådt loven så mange gange, at han efterhånden er kendt hos politiet i Chicago. I lejligheden efterlod han en handske, og politiet var derfor i stand til at koble DNA'en fra handsken sammen med den kriminelle 35-årige.

'Historien har indhentet ham'
Selv om der blot er tale om en stjålen fjernbetjening, krævede anklageren i sagen, at straffen skulle forstærkes, da det ikke var første gang, han skulle en tur fængslet.

Anklageren mente derfor, at det måtte være rimeligt med en straf på 30 års fængsel. Eric Bramwell slap dog med en udsigt til 22 år bag tremmer, men ikke nok med det skal han afsone minimum 11 år af sin straf, før der kan blive tale om prøveløsladelse.

- Hr. Bramwells ulovlige aktiviteter og hans historie har endelig indhentet ham, siger Robert Berlin, anklager i staten Illinois ifølge Daily Mail.

Robert Berlin mener derfor, at Eric Bramwell har fået, som han fortjener.

- Uanset, hvad der blev stjålet, så har Hr. Bramwell gentagne gange brudt loven. Han tog gang på gang, hvad han ville, og forventede, at det ikke fik konsekvenser. Men det er ikke sådan, det fungerer, lyder det fra anklageren ifølge Daily Mail.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere