Stor aktion: Politiet ledte efter lille barn i underbukser

En kvindes møde med en lille dreng har sat en stor aktion i gang

Opdatering: Tidligt søndag morgen er drengen fundet igen.

Hvad skete der
Politifolk med hunde og helikopter ledte søndag morgen efter en lille dreng, der var på en natlig udflugt i Løsning mellem Horsens og Vejle.

Det fortæller TV SYD.

En kvinde mødte drengen, som hun beskriver som dansk og omkring 5 år, da hun kom gående på Merkurvej, der er en villavej i Løsning.

Drengen var kun iført mørke underbukser og en grålig t-shirt og kørte på et løbehjul, oplyste kvinden, da hun kontaktede Sydøstjyllands Politi klokken 04.20.

- Kvinden talte til drengen og forsøgte at få ham til at stoppe op, men han fortsatte, hvorfor vi har sat en større styrke med politihunde ind i en eftersøgning af drengen, som ikke er meldt savnet af sine pårørende, oplyser vagtchef Halfdan Kramer, Sydøstjyllands Politi til TV SYD.

Politiet troede, at drengens forældre lå og sov uvidende, om at deres barn havde været på en natlig udflugt.

Politiet bedte offentligheden om hjælp
- Vi vil meget gerne høre fra forældrepar i området, om de har et barn, der har været ude og gå i nat, og som lykkeligvis er tilbage igen. Og sover sødt og godt, eller om der faktisk mangler et barn et sted. Der står vi i øjeblikket, sagde vagtchef Lars Grønlund fra Sydøstjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Søndag morgen deltog en helikopter med varmesøger i eftersøgningen af den lille dreng.

- Vi har været hele deres villakvarter igennem godt og grundigt med både hunde og personel. Vi har været over de åbne områder og gennemsøgt med helikopter. Lige nu er vi lidt afhængige af, at vi får nogle nye meldinger fra offentligheden, så vi kan få valgt den rigtige indsats, sagde Lars Grønlund.

Fundet hjemme
Lars Grønlund fik ret i hans mistanke, og omkring klokken otte tog forældrene kontakt til politiet, og kunne fortælle at drengen var hjemme og i god behold.

- Vi takker for alt den hjælp borgerne er kommet med. Det har været afgørende, skriver Sydøstjyllands Politi på Twitter.