Stor kro står i flammer: Bygninger bliver svære at redde

Alle blev tidligt søndag morgen bedt om at holde sig væk fra området omkring Greve Strandkro, der natten til søndag brød i brand

Ved du noget, eller har du tip? Skriv en sms til 1224 (alm. takst) eller mail til 1224@eb.dk

Greve Strandkro ved Køge Bugt er natten til søndag blevet ramt af en brand. Omkring klokken halv seks søndag morgen kunne politiet fortælle, at branden var slukket.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i flere pressemeddelelser.

- Der er stadig brandvæsen og politi på stedet, og bygningen har allerede taget betydelig skade. Der bliver nok ikke meget at redde, siger vagtchef Thomas Jørgensen klokken 05.30 søndag morgen.

Politiet fik anmeldelsen om branden klokken 03.23 søndag.

Redningsberedskabet har indsat fire sprøjtehold, oplyser politiet i en pressemeddelelse. Branden var tidligere ude af kontrol, men er altså nu slukket.

Skal holde sig væk
Midt- og Vestsjællands Politi bad alle borgere om at holde sig fra området og beboere syd og øst for adressen Greve Strandvej 9 om at lukke døre og vinduer og standse eventuel ventilation.

Borgere kan dog igen færdes uden risiko for indhånding af røg. Men hvis man har indåndet det, bør man søge læge, lyder det fra politiet.

Selvom branden er slukket, bliver der stadig en masse at lave for brandvæsnet. Derfor ser politi og brandvæsen gerne, at folk holder sig væk fra kroen.