Stor politiaktion: Gård afspærret

Politiet er massivt til stede i Nordsjælland - politihunde snuser rundt ved hestefolde efter anmeldelse om en mulig sædelighedsforbrydelse

Video: Local Eyes

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Loppe-Stalden, der ligger i krydset mellem Tisvildevej og Kildevej i Nordsjælland, er torsdag morgen afspærret, og politiet er massivt til stede.

- Vi har i morges og i formiddag undersøgt et område mellem Vejby og Tisvilde i forbindelse med anmeldelse om en mulig sædelighedsforbrydelse. Vi er færdige derude og har ikke fundet noget af interesse for sagen, der fortsat er under efterforskning, skriver Nordsjællands Politi, der ikke har yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Allan Andersen
Foto: Allan Andersen

Politiets pressevagt Henriette Døssing fortæller, at politiet modtog anmeldelsen kort før klokken seks torsdag morgen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Allan Andersen
Foto: Allan Andersen

Ekstra Bladets mand på stedet fortalte, at politiet var massivt til stede ved gården. De afsøgte en stor mark og området ved togskinnerne med hunde.

Kort før klokken 11.00 afsøgte betjente med hunde et område mellem jernbaneskinnerne og hestefolde på Loppe-Staldens nabogård, som hedder Kragsgaard.

Der var mindst seks politikøretøjer til stede.

Togtrafikken mellem Vejby og Tisvilde var indstillet.