Stor politiaktion: Har besøgt 20 bordeller

Torsdag har Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi gennemført en større aktion mod flere bordeller i politikredsen. En mand er anholdt for rufferi

Sydsjællands- og på Lolland-Falsters Politi har torsdag besøgt en stribe bordeller for at undersøge arbejdsforholdene.

Aktionerne har medført anholdelse af en person, der er sigtet for at være bagmand for prostitution - også kaldet rufferi. Sagen skal nu undersøges nærmere, men den anholdte er afhørt og løsladt igen fredag, oplyser politiet til Ekstra Bladet.

- Sigtelsen er fortsat opretholdt mod personen, selvom han er blevet løsladt igen. Der er tale om en yngre dansk mand, fortæller vicepolitiinspektør ved Sydsjællands- og på Lolland-Falsters Politi Anton Havegård.

Han forklarer videre, at der er tale om tyve bordeller, som har haft besøg af ordensmagten. Her har politiet blandt andet undersøgt, hvordan vilkårene har været for de kvinder, som arbejder på bodellerne.

- Først og fremmest har det været vores mål at sikre os, at kvinderne ikke bliver tvunget til at være der eller lider fysisk overlast, siger Anton Havegård til Ekstra Bladet.

Politiets aktioner er gennemført i et samarbejde med SKAT og Center Mod Menneskehandel. De har også haft til hensigt at hindre forhold, hvor kvinder udsættes for overgreb i miljøet.

Se også: Dansk familie lejede lejlighed i Hamborg: Vi havnede på et bordel

Se også: Rullende bordeller: Sådan mener forskere, vi vil bruge fremtidens biler

Sussi Svensson har lagt livet smo prostitueret bag sig. Foto: TV 2 Film, tv & radio - 11. okt. 2018 - kl. 20:22 'Kom, knep, sut, smut': 'Mit liv som luder'-Sussi taler ud

 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere