Stor politiaktion i nat: Hunde og lyskanoner sat ind ved afspærret hus

En ejendom i Nordsjælland var natten til fredag genstand for massiv politiopbud. Det sker på baggrund af en indtil videre hemmelig efterforskning, oplyser politiet

Politi og Beredskabsstyrelsen afspærrer og undersøger adresse i Skævinge. Video: LocalEyes

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Torsdag aften og natten til fredag rykkede politiets særlige efterforskningsenhed ud til en ejendom i Skævinge i Nordsjælland.

Enheden har ifølge Ekstra Bladets oplysninger arbejdet med politihunde og skovle omkring et hus på Borupvej. Ved mørkets frembrud blev der kaldt efter assistance fra Beredskabsstyrelsen i Hedehusene.

Se mere video på localeyes.dk

Særlig Efterforskning Øst, som enheden kaldes, mødte frem med lyskanoner, som oplyste et stort naturområde ved huset, der samtidigt blev gennemgået nøje.

Der blev brugt lyskanoner til at lyse et skovområde ved ejendommen op gennem natten. Foto: Local Eyes
Der blev brugt lyskanoner til at lyse et skovområde ved ejendommen op gennem natten. Foto: Local Eyes

Ikke slut endnu
På billedmateriale, som Ekstra Bladet er i besiddelse af, fremgår det tydeligt, at der har været sat mange politifolk, beredskabspersonel og endda hjemmeværnsfolk ind ved ejendommen.

Vicepolitiinspektør ved Københavns Politi, Mads Helios, vil dog ikke komme ind på, hvad man har søgt efter, eller om der er anholdte i forbindelse med aktionen. Det fortæller han til Ekstra Bladet:

- En lang historie kort. Vi har været ude ved ejendommen i forbindelse med en efterforskning. Men ellers har jeg faktisk ikke flere kommentarer.

Han understreger dog, at efterforskningen ikke er afsluttet.

- Vi er lige blevet færdige derude, men den er ikke slut endnu. Men igen, jeg kan ikke sige noget om, hvorfor vi har været derude, eller hvad vi har lavet. 

- Jeg har ikke flere kommentarer, lyder det sparsomt fra Mads Helios.