Stor politiaktion til aften: To bandemedlemmer anholdt efter biljagt

Nordsjællands Politi har torsdag aften anholdt og sigtet to mænd for overtrædelse af våbenloven. Det er muligt sigtelserne mod de to udvides

Nordsjællands Politi har sidst på aftenen fået fjernet den bil, som de to medlemmer kørte i. Et skilt, som bilen påkørte, er imidlertid ikke blevet rejst op igen. Foto: Kenneth Meyer
Nordsjællands Politi har sidst på aftenen fået fjernet den bil, som de to medlemmer kørte i. Et skilt, som bilen påkørte, er imidlertid ikke blevet rejst op igen. Foto: Kenneth Meyer

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Nordsjællands Politi har torsdag aften anholdt to personer fra bandemiljøet, som begge er blevet sigtet for overtrædelse af våbenloven. De to blev anholdt efter en kort biljagt, oplyser vagtchef ved Nordsjællands Politi, Søren Bjørnestad, til Ekstra Bladet.

- Jeg kan bekræfte, at vi har haft en planlagt aktion i Allerød, og i den forbindelse har vi anholdt to personer fra bandemiljøet i en bil. Vi har fundet anledning til på baggrund af de fund, vi har gjort, at fremstille dem i morgen sigtet for overtrædelse af våbenloven, siger Søren Bjørnestad til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet erfarer, at en del af politiets aktion også fandt sted på Kongevejen ved Blovstrød. Aktionen har været planlagt et stykke tid, og der er blevet brugt massive politiressourcer i Nordsjælland torsdag aften.

Under biljagten påkørte bilen med de to bandemedlemmer efter Ekstra Bladets oplysninger et trafikskilt. Det skete i krydset Sortmosevej/Kongevejen. Billeder fra ulykkesstedet ser ud som om, at bilen er kommet fra Birkerødsiden og har været på vej mod nord.

Der er også blevet ransaget flere adresser som led i aktionen. Søren Bjørnestad ønsker ikke at komme ind på, om der er fundet våben i bilen på de to personer, der er blevet anholdt, eller om våbnene er fundet under den ransagning, der er fundet sted andre steder.

- Det kan jeg ikke kommentere, siger Søren Bjørnestad.

Vagtchefen vil ikke afvise, at sigtelsen mod de to anholdte vil blive udvidet med flere forhold.

I siger, at aktionen har været planlagt. Og at I har eftersat en bil. Har politiet forhindret en episode i at komme til at ske, inden episoden skulle finde sted?

- Jeg kan slet ikke udtale mig om optakten til den planlagte aktion, siger Søren Bjørnestad.

Søren Bjørnestad ønsker heller ikke at komme ind på hvilken bande, som de anholdte har relation til.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen