Stort område afspærret på Amager: Kvinde-lig fundet

Københavns Politi har mandag aften fundet et kvinde-lig ved Klydesøen nær Køge Bugt

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Københavns Politi har mandag aften fundet et kvinde-lig ved Klydesøen, der grænser op af Køge bugt, på Vestamager. Det skriver de på Twitter:

.

Overfor Ritzau forklarer efterforskningsleder, Jens Møller, at de på nuværende tidspunkt ikke kan komme detaljerne nærmere.

- Vi oplyser ikke yderligere på nuværende tidspunkt. Men vi vil melde noget ud senere, siger Jens Møller.

 

Stort område afspærret
Fundet sker, efter politiet mandag eftermiddag klokken 15.41 har modtaget en anmeldelse om et kvinde-lig i området. Mandag aften har politiet altså afspærret et større område, og det er netop her, der er blevet fundet et kvinde-lig.

Ekstra Bladets reporter på stedet fortæller, at det ikke er muligt at komme tæt på afspærringen, men at både forsvarets dykkere, en teknisk vogn med gummibåd og flere patruljevogne er i det afspærrede område.

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

Området ved Klydesøen ligger ikke langt fra det sted, hvor man sidste fredag fandt Peter Madsen og hans synkende ubåd i Køge Bugt. Et område, hvori politiet de seneste mange dage har ledt intensivt efter Kim Wall, der sidst blev set forrige torsdag, da hun drog afsted på ubåden UC3 Nautilus sammen med Peter Madsen.

Fundet af kvinde-liget sker samme dag, som dele af Peter Madsens forklaring fra grundlovsforhøret, der ellers foregik bag lukkede døre, er blevet offentliggjort af Københavns Politi.

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Her bliver det blandt andet beskrevet, at Peter Madsen skulle have 'begravet Kim Wall til søs, efter et uheld havde forårsaget hendes død':

- Sigtede har til politiet og i retten forklaret, at der er sket en ulykke om bord på ubåden, som har medført Kim Walls død, og at han efterfølgende har begravet hende til søs på et ikke nærmere defineret sted i Køge Bugt. Københavns Politi kan supplerende oplyse, at sigtelsen for drab opretholdes, skriver Københavns Politi.

Se også: Afslører Peter Madsens forklaring: Ulykke om bord på ubåden

Politiet vil på nuværende tidspunkt ikke bekræfte, om liget er den forsvundne svenske journalists. Dog vil politiet holde en kort pressebriefing på Politigården klokken 20.30, hvor Ekstra Bladet selvfølgeligt vil være til stede.

Skærm

Hent flere
Hent flere